"SRAM TE BILO, PROSIŠ ZA GARDEROBU" Majka Milica Veselinović razapeta na internetu, osuli drvlje i kamenje zbog njene ŠOK PREPISKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Veselinović, majka Milice Veselinović, traži saradnju ili reklamu na Instagramu kako bi svojoj ćerki poslala gargerobu.

"SRAM TE BILO, PROSIŠ ZA GARDEROBU" Majka Milica Veselinović razapeta na internetu, osuli drvlje i kamenje zbog njene ŠOK PREPISKE! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen/Pink

Majka učesnice aktuelne sezone "Zadruga" Milice Veselinović, Ana Veselinović, našla se na udaru javnosti i žestokih kritika nakon što je isplivala njena privatna prepiska u kojoj traži saradnju u vidu kompenzacije na društvenoj mreži Instagram.

Naime, na jednom od fan stranica rijalitija "Zadruge" isplivala je pomenuta konverzacija, a Ana je u poruci napisala sledeće:

- Pozdrav, da li ste možda za saradnju/reklamu, da li šaljete vašu garderobu učesnicima "Zadruge". Reklama bi išla na profilu Milica Veselinović Official, ako ste zainteresovani javite se. Svako dobro želim - napisala je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/jully_pandora3

Ana Veselinović traži odeću za Milicu preko Instagrama

Nakon toga odmah su usledili negativni komentari "Ova luda sto posto", "Sram je bilo, prosi za garderobu", "Mučenica", bili su samo neki od komentara ispod ove objave.  Podsetimo, Anina ćerka Milica Veselinović je učesnica "Zadruge 6", a učestvovala je i u petoj sezoni pomenutog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Neko Iz Mase

30.01.2023 18:37

И шта је лоше у њеној понуди. Па већина девојака (девојчица) се угледа на учеснице ријалити програма.

Vesna

30.01.2023 18:43

To ti je seljancura iz Varvarina