ANA ĆURČIĆ SPREMNA ZA OSVETU ZVEZDANU: Otkrila njegov najveći strah, ovim potezom će ga uništiti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

00:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila je da ima Zvezdana Slavnića u šaci.

ANA ĆURČIĆ SPREMNA ZA OSVETU ZVEZDANU: Otkrila njegov najveći strah, ovim potezom će ga uništiti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić prva je bila na razgovoru sa Markom Đedovićem, a tom prilikom se dotakla njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem. Ana je iznela tvrdnje o Zvezdanovim strahovima da se ona ne upusti u romansu sa nekim drugim muškarcem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- On je postrojio nekoliko muškaraca u garderoberu i rekao da ne bi bilo grljenja i neke priče, negde im je skrenuo pažnju da nemaju kontakt. Da li ga je strah da ti se neko ne svidi? - upitao je Marko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Njemu je strah da se ja nekome ne svidim, a ne neko meni, jer on mene poznaje. Ja volim da se družim sa muškarcima, spontana sam, zagrlila sam se sa Markom, njemu je to zasmetalo. Ja sam pitala Žanu, a što kaže ona: "Šta ima da me pitaš?", njemu je bilo koja prosnost sa muškom osobom opet njegov kompleks. Nije to bilo baš sve 13 godina, ja sam rekla čuvenu rečenicu, uvedete u raj, a zatvori u pakao. Pokušavam da računam, ali brzo je krenulo. On je pred ulazak sa ocemn obavio razgovor da li ja bega volim jer on je Petar Pan, hoće da ga volim, a ja imam stvarno 46 godina, a on ih ima samo u ličnoj karti. Nisam tražila ljubav, ali ako nemaš osećaj ne moram ni da pružim. On stalno traži, a malo daje - pričala je ona.

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gminer

30.01.2023 03:13

da li ce neko da reaguje , ovaj je ozbiljan psihopate i ne zlostavlja samo ovu jadnu zenu vec sve ucesnike. Ako ga ne udalje u najkracem roku neko ce stardati.