"VARAO SAM TE PRE ZADRUGE, ISTINA JE" Veliko priznanje Zvezdana Slavnića o neverstvu pre Anđele, Ana briznula u plač! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.01.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić priznao Ani Ćurčić da je varao pre Zadruge.

"VARAO SAM TE PRE ZADRUGE, ISTINA JE" Veliko priznanje Zvezdana Slavnića o neverstvu pre Anđele, Ana briznula u plač! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su razgovor na Rajskom ostrvu. Ana je započela razgovor o Zvezdanovim prevarama pre ulaska u Zadrugu, a on joj je bez trunke emocija priznao da je radio. 

Ana je u jednom trenutku briznula u plač, jer nije mogla da zadrži bol koju joj je Slavnić naneo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić razgovaraju na Rajskom ostrvu

 

- Moraš da shvatiš da sam te pet meseci 24 sata gledala. Ja sam sve videla! To znači da ja znam sve, a i ono što ti ne znaš, da ja znam. Ti mene nisi prevario, a ja to saznala. Mene ovde uopšte nije zabolela prevara, jer to si ti. Ti si mene napolju definitivno obmanjivao i varao. Je l' sam ja to zaslužila? Ljudski te molim. Varao si me, saznala sam - zaplakala je Ana.

- Jesam, uradio sam - rekao je Zvezdan.

- Pre "Zadruge" si me varao, znam i sa kim i pare koje si pozajmio, nisi od mog prijatelja, nego od nekog drugog. Kome sam trebala da vratim pare? To je moj prijatelj, nije tvoj, kome si ti, između ostalog i samo da znaš sad, prvi put u životu plačem samo zbog sebe jer sve suze koje su bile zbog tebe su bile najiskrenije. Ti si Zvezdane bio moje sve. To što ti Ana nije govorila "volim te" i nije pružala pažnju, sve sam ti u životu delima pokazala. Ti si prvi put imao šansu da pokažeš svojim delima, a ja te sada gledam u oči i kažem ti da sam ti bezuslovno verovala. Kada si ustao i ono rekao, na komade sam se rasula. Nećeš nikada imati svest o tome šta si mi uradio, eventualno kada budeš pogledao kada izađeš. Ti i ja smo prošli, znaš vrlo dobro, a moja želja da ovde uđeš je bila iz ljubavi i drugarstva i vetar u leđa. Da si izašao i kazao: "Odlepio sam" - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading