"ZVEZDAN JE MUŠKO, MOŽE MU SE, ANA JE FOLIRANT" Tijana Ajfon šokirala javnost izjavom o vanbračnoj zajednici Slavnića, a Anđeli je poručila jedno!

Autor:

Zadruga

29.01.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon prokomentarisala je odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

"ZVEZDAN JE MUŠKO, MOŽE MU SE, ANA JE FOLIRANT" Tijana Ajfon šokirala javnost izjavom o vanbračnoj zajednici Slavnića, a Anđeli je poručila jedno!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Instagram

Starleta Tijana Ajfon u emisiji ,,Pitam za druga" prokomentarisala je Zvezdana Slavnića i njegovu prevaru nevenčane supruge Ane Ćurčić

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Instagram

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

 

Poznata po žestokim izjavama, Ajfonka je šokirala sve gledaoce izjavom da se Zvezdanu može, ali je istakla da se Anđela Đuričić ponizila njenim ponašanjem. Međutim, oplela je i po Ani, rekavši da je ona folirant, aludirajući da profitira na sopstvenoj muci. 

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon

 

- Generalno, Zvezdan je muško i njima je sve dozvoljeno, šta god da uradi, ne može da se izblamira. Što više riba ima, on je veći frajer, to ne važi za devojke, devojka se stvarno ponizila. Njemu se može, šta god da radi, voza ih, muško je, ispašće samo veći frajer. To što je on uradio Ani, to samo ona zna, zašto je to uradio, ne znam celu priču, ali po mom mišljenju je i Ana folirant, neće da daje izjave, pa završi u medijima, ona je čekala, čekala, pa da sve naplati. Ona je meni folirant, neće da da izjavu, a onda uključi lajv na Instagramu i priča - rekla je Tijana Ajfon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

30.01.2023 08:24

Znate li vi koliko ima prevaremih žena i muškaraca? Kako nas nije Mitrović zvao? Ana je došla da se sveti i pri tom stalno potencira koga je volela! Mislim da je manipulatorka koju samo novac interesuje i da nije dostojna tih para! Inače čedtitam dobar trgovac!