VODITELJ PINKA PAO U DEPRESIJU, JEDVA SE IZBORIO SA DEMONIMA: Darko Tanasijević otvorio dušu o najgorem periodu u životu!

Autor:

Zadruga

29.01.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević otkrio kako se izborio sa depresijom!

VODITELJ PINKA PAO U DEPRESIJU, JEDVA SE IZBORIO SA DEMONIMA: Darko Tanasijević otvorio dušu o najgorem periodu u životu!

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević

Voditelj ,,Zadruge" Darko Tanasijević ispričao je da je svojevremeno imao velike probleme sa depresijom, o čemu je sada otvorio dušu i otkrio kako se rešio tog problema. 

Darko je ispričao da je njegov put bio i te kako trnovit i da mu nije bilo lako na početku, a onda je jedne zime upao u depresiju iz koje ga je izvela drugarica.

Foto: V.Lukić

Darko Tanasijević

 

- Dug i težak je to put. Ja znam koje su bile moje ambicije, i nadao sam se da će se u nekom trenutku sve to posložiti. Na radiju sam volontirao, dok sam išao u srednju školu i to je moj prvi kontakt sa novinarstvom. Pink je moj prvi posao. Ukratko, upisao sam Fakultet političkih nauka, smer novinarstvo. Upisao sam treću godinu, i nisam upao na budžet. S obzirom na to da nisam iz Beograda, moji su plaćali i stan i školarinu, ali u jednom trenutku to više nisu mogli. Rekli su mi da se vratim kući i da putujem na ispite. Pristao sam jer svakako ne bih bio prvi. Taman sam se privikao na novo okruženje, nove prijatelje, nov način života, ja sam se vratio, i upao sam u zimsku depresiju. Nisam bio ni srećan ni zadovoljan, nisam bio dobro, bio sam mrzovoljan. Ja koji sam se dnevno viđao sa petnaestoro ljudi, sa svima se smejem, uvek sam bio pozitivan, postao sam neko ko se ne druži ni sam kim, gledao sam serije zatvoren u četiri zida - rekao je Darko za Telegraf, pa dodao:

Foto: Instagram.com printscreen

Darko Tanasijević Instagram

 

- Drugarica me je trgla. Zvala me je i rekla da su na Pinku postavili oglas gde su tražili novinara. Rekao sam joj "ma daj, gde će mene da prime, nemam vezu, i ne živim u Beogradu", a ona mi je rekla da se prijavim pa neka stoji prijava kod njih, ako me pozovu snaćiću se. Pozvali su me posle mesec dana, i rekli su mi da dođem sutra na probni rad. Zvali su me uveče da dođem sutra popodne tako da sam zvao drugaricu, i zamolio je da me primi na sedam dana, jer sam dobio priliku za posao. Spakovao sam se i došao. Radio sam sedam dana, i nakon toga su mi rekli da siđem na drugi sprat, da bi mi rekli da li sam primljen. Ja ulazim, i vidim Željka Mitrovića. Nisam se pripremio ni očekivao njega. On je ozbiljan car. Ušli smo brzo u spiku. Najopušteniji razgovor, želeo je da mi predstavi Pink i sebe. Prosto ja sam u tom trenutku bio samo jedan klinac koji je radio tu nešto, i on je želeo da upozna mene. Šta radim, čime se bavim, šta studiram, i baš je imao sluha i vremena da mi se posveti, popili smo kafu, i ja sam tada potpisao ugovor, dobio posao i to je tako krenulo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading