"UBACITE ME UNUTRA ZBOG BESTIDNICA": Bivši zadrugar napisao otvoreno pismo televiziji Pink, želi da uništi Maju i Aleksandru!

Autor:

Zadruga

27.01.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mihić isprovocirao zadrugarke.

"UBACITE ME UNUTRA ZBOG BESTIDNICA": Bivši zadrugar napisao otvoreno pismo televiziji Pink, želi da uništi Maju i Aleksandru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Stefan Mihić koji se samovoljno diskvalifikovao iz rijalitija ,,Zadruga 5", oglasio se na društvenoj mreži Instagram, jer su ga iznervirale pojedine starlete koje se sada nalaze na imanju u Šimanovcima. 

 

Naime, Mihić je poznat po oštrom jeziku, zbog kog su mnogi zadrugari strepeli, a sada je izneo mišljenje o Maji Marinković, Milici Veselinović, Aleksandri Nikolić, Sanji Grujić i Anđeli Đuričić

- Da li su realne Milica, Maja, Aleksandra, Sanja i Anđela? Koja je najveća dronfulja od njih? Koliko su jadne, bedne, bez srama, ovo je presmešno. Ljudi brišu patos sa vama beštije raspale!!! Ubacite me unutra na mesec dana daim se ismejem u facu molim vas - napisao je Stefan na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Mihić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MINA

01.02.2023 09:54

sve si u pravu mihicu droce su i uvek su bile