MAJA HTELA DA SE OBESI, SPREMILA KONOPAC I STOLICU: Car davio starletu i bacao je po sobi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mamu ti je*em, Filipe, evo sada ću da skočim i da se udavim, pa ćeš ceo život da me nosiš na duši, vriskala je Marinkovićka!

MAJA HTELA DA SE OBESI, SPREMILA KONOPAC I STOLICU: Car davio starletu i bacao je po sobi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car su se žestoko sukobili, a tom prilikom došlo je i do fizičkog obračuna, posle čega je starleta htela da se obesi ili samo zaplaši dečka koji ju je prethodno maltretirao. Maja je spremila konopac i tabure s kojeg je planirala da skoči i time pokaže Caru da je zbog njega spremna da digne ruku na sebe.


Naime, do incidenta je došlo kada je zadrugar po ko zna koji put pokušao starleti da skrene pažnju i objasni joj da njih dvoje nisu jedno za drugo, što ona nije htela da čuje. Prvo ju je on bukvalno davio, pa je dizao za vrat i bacao po sobi, nakon čega je ona odlepila i, navodno, htela da se obesi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

 


Filip: Nedajbože, nikad dece ne imala, psihopato, nisi zaslužila psa Lea da imaš. Dabogda crkao sve ijedan član tvoje porodice.


Maja: Nemoj porodicu da mi diraš.


Filip: Je*aću ti Takija u šupak dok mu ne pukne.


Maja: Taki će da ti je*e mamu raspalu kurvetinu iz Crikvenice. Tamo je svakako svi karaju u pi*ku smrdljivu.


Filip: Vodite ku*vu od mene da ne bi gutala svoje veštačke zube.


Nakon nekoliko trenutaka uletelo je obezbeđenje i sprečilo dalji okršaj, a tu se takođe našao i Bebica, koji je starletu sve vreme odvajao od pobesnelog Filipa. Maja je nakon incidenta zapretila da će se obesiti nasred zadruge, pa je postavila kanap i mali tabure.


Maja: Mamu ti je*em, evo sada ću da se obesim, pa ćeš ceo život da me nosiš na duši. Ti to i hoćeš da me se otarasiš. Klošaru jedan raspali, ubiću te.


Filip: Obesi se, kur*o, da nam svima svane. Takve kao ti raspale d*olje i ne treba da žive. Ali ne verujem ja tebi ništa, pre bi ti mene zadavila nego sebi naudila.


Inače, Maja je navodno planirala da se popne i obesi, ali ju je obezbeđenje sprečilo, ali u komentarima ispod snimak svi su ubeđeni da je samo htela dodatno da iznervira Cara i prisili ga da ostane s njom u vezi.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

 

Anđela oralno zadovoljila Zvezdana,
pa pljuvala u dvorištu spermu!


Anđela Đuričić oralno je zadovoljila Zvezdana Slavnića, pa mu priredila hepi end, sa završnicom u njenim ustima.


Oni su i prethodno jutro odlučili su da se prepuste strastima. Ona je želela da zadovolji svog momka, a on je ejakulirao u njena usta. Crnogorka je nakon toga izašla iz izolacije da bi pljunula sve što je imala u ustima. Potom se vratila kod njega u krevet, gde su nastavili da se ljube posle svega.


Zvezdan verio Anđelu
pred ženin ulazak


Zvezdan i Anđela su juče slavili mesečnicu i tim povodom je Slavnić verio mladu Crnogorku. Oni su od podrške dobili pregršt poklona, a sreća je trajala dok na vratima Bele kuće nisu ugledali Zvezdanovu bivšu ženu Anu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
JA

28.01.2023 10:22

Boze,koja bolesna budaletina je ova majakita,strasnoooo……devojci je neophodna strucna pomoc !