MAKLJAŽA MAJE I CARA NE PRESTAJE! Filip prokleo Marinkovićevu da nikada NE RODI DETE, ona ga ispolivala od glave do pete! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon scena davljenja u hotelu, Maja Marinković i Filip Car nastavili su svađu u Beloj kući.

MAKLJAŽA MAJE I CARA NE PRESTAJE! Filip prokleo Marinkovićevu da nikada NE RODI DETE, ona ga ispolivala od glave do pete! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon haosa u hotelu kada je pokušao da je zadavi, Filip Car je nastavio svađu sa Majom Marinković tokom cele večeri. Ona je, naime, njega pratila u svakom koraku, što je njega dovodilo do ludila, te se tom prilikom za pomoć obratio njenom bivšem partneru, Marku Janjuševiću Janjušu, koji je u tom trenutku prolazio pored njih.

- Molim te, pomozi mi, ljubi te brat kao Boga, prošetaj sa njom dva kruga, samo da pojedem. Pomogao sam ti kad ti je najviše trebalo, da ti ne rodi dete, da ti se ne use*e u život - urlao je Car, pa se obratio Maji:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković se svađaju Zadruga 6

- Ne daj Bože da nikad dece ne imala psihopato, nisi zaslužila psa Lea da imaš! Dabogda ti crkao svaki član tvoje porodice - drao se Filip.

Nakon što je ovo čula, Marinkovićeva je uzela sok i tom prilikom ga skroz polila, što je Cara potpuno razbesnelo. Obezbeđenje je odmah uletelo u kuću, te je tom prilikom sprečilo bilo kakav okršaj ljutih partnera.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading