CAR POKUŠAO DA ZADAVI MAJU BUBICOM! Scene strave i užasa iz Zadruge lede krv u žilama! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipu Caru je tokom svađe sa Majom Marinković "pala roletna", te je od nemoći krenuo da je davi kaišem od bubice.

CAR POKUŠAO DA ZADAVI MAJU BUBICOM! Scene strave i užasa iz Zadruge lede krv u žilama! (FOTO+VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car imali su u toku noći još jednu nizu njihovih standardnih svađa, međutim, ovog puta, mnogima su pale vilice dok su gledali rasplet njihove rasprave.

Naime, Caru je u jednom trenutku "pao mrak na oči", te je uhvatio Marinkovićevu za ramena i tresao je iz sve snage, srušio se za nju, a zatim i pokušao da je zadavi kaišem od bubice.

- Bojim se da me ne osakatiš, k*rvo jedna, razumeš li? Narod se toga boji, da gleda to šta ti radiš! Svi se boje da me ne strpaš u zatvor ili ludnicu - vikao je Car dok je Maja plakala, samo trenutak nakon što je pokušao da je krvnički zadavi.

Veći karambol sprečio je Nenad Macanović Bebica, koji se našao sa njima u hotelu, ali i članovi obezbeđenja, koji su brzo razdvojili Maju i Filipa.

Jezive scene pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MINA

27.01.2023 08:46

ona mu u yivotu nije trebala toje drakula u formi plastike iyludjuje svojim nepostobvanjeem i vredjanjem i treba da je davi ko sto ona davi i grebe ljude

Mira

28.01.2023 10:36

Ovi namerno dovode labilne ljude i dovode ih do pucanja zahtevima i spletkama. I to je narodu zabavno.

Ccccccccc

28.01.2023 11:05

I trebalo je da je zadavi,za ovu nema spasa,neko će je sigurno srediti . Mandovka koja sve resava agresijom, a ovaj DEBIL od macanovica stalno uhodi nekoga,pa se i tu našao kreten. I njega i marinkovicku DISKVALIFIKOVATI!!!!!