ISTOPIĆETE SE OD OVIH SCENA! Ivan Marinković izveo sina Željka u obilazak imanja, njihovo zbližavanje će vas rasplakati! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako godinama nije bio zainteresovan za svog naslednika, Ivan Marinković odlučio je da prizna sina Željka i posveti mu se kao nikad do sad.

ISTOPIĆETE SE OD OVIH SCENA! Ivan Marinković izveo sina Željka u obilazak imanja, njihovo zbližavanje će vas rasplakati! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Ivan Marinković

Ivan Marinković odlučio je da se tokom učešća u šestoj sezoni "Zadruge" posveti i ulozi oca, te tako neretko provodi vreme sa sinom Željkom, kojeg je dobio sa Miljanom Kulić. Svaki njihov susret publiku gane u srce, te gledaoci često isitču kako zbog njihovog druženja puste čak i suzu.

Tako je bilo i ove večeri, kada je Marinković izveo naslednika u šetnju imanjem u Šimanovcima i sproveo u obilazak ekonomskog dvorišta, kako bi mu pokazao šta rade patke koje mali Željko veoma simpatiše.

- Vidi patkicu. Vidi je kako hoda. Koliko ih ima? - rekao je Ivan.

- Trinaest - kazao je Željko.

- Jedna se sakrila - rekao je Ivan.

- A da brojimo kokoške? Njih ima četiri - kazao je Željko.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading