KO IH NAJBOLJE ZADOVOLJAVA? Bela kuća se TRESE od vrelih akcija, a čija je NAJŽEŠĆA? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni imaju najjače vrele akcije.

KO IH NAJBOLJE ZADOVOLJAVA? Bela kuća se TRESE od vrelih akcija, a čija je NAJŽEŠĆA? (VIDEO)

Foto: TV Pink. Shutterstok, ATA Images

Učesnici rijalitija ''Zadruga'' odavno su izgubili osećaj za sramotu. Više ne mare ni za kamere, ni za porodicu, niti javnost koja prati svaki njihov kraj. Od svađa, tuča, pa do žestokih intimnih odnosa koje svakodnevno tresu zidove Bele kuće.

Reklo bi se da se međusobno nadmeću ko će imati bolju akciju, pa jedni sa drugih ne ''silaze''. Mi smo odvojili one najjače i najčešće, a vi odlučite ko su najbolji ljubavnici u šestoj sezoni.

CAR I MAJA

Filip Car i Maja Marinković su reklo bi se da ne mogu jedno bez drugog. Koliko god da se svađaju, tuku do krvi, njihovi problemi se rešavaju u krevetu.

 

 

MILJANA I BEBICA

Miljana Kulić ušla je u ''Zadrugu'' sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom sa kojim je imala brutalan se*s , sve dok joj se nije vratio bivši Lazar Čolić Zola.

 

 

ZOLA I MILJANA

Prva ljubav zaborava nema. Miljana Kulić ne može da odoli svom bivšem/sadašnjem dečku, te ga svakodnevno jaše i pokazuje mi šta ume.

 

 

ZVEZDAN I ANĐELA

Ljubavnicima je su popustile kočnice nakon dužeg suzdržavanja, a od tada ne prestaju sa vrelim akcijama i oralnim se*som.

 

 

CAR I ALEKSANDRA

Filip Car uspeo je ponovo da smuva Aleksandru Nikolić, koja je svog dečka Dejana Dragojevića ostavila zbog njega, ali ju je on nakon akcije šutnuo i vratio se Maji Marinković.

 

 

ZOLA I ANITA

Lazar Čolić Zola uspeo je da smuva i Anitu Stanojlović koja ga je ručno zadovoljavala, a onda tresla jorgan planinu sa njim i vrelom akcijom ga oduševljavala svaki put.

 

 

MARKO I ANITA

Anita Stanojlović bila je intimna i sa Markom Markovićem, za kog je rekla da je ipak žena bolja do njega.

 

 

ANITA I MATORA

Nakon akcije sa Zolom i Markom Markovićem, Anita Stanojlović se ipak prepustila strastima ženske ruke i umećem Jovane Tomić Matore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading