HITNA REACKIJA ALEKSANDRINE SESTRE: Nakon priče da je bila sa njenim mužem u krevetu, Jelena poručila Caru jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Nikolić oglasila se na Instagram profilu svoje sestre Aleksandre Nikolić nakon što je Filip Car izneo tvrdnje da je spavala sa njenim mužem.

HITNA REACKIJA ALEKSANDRINE SESTRE: Nakon priče da je bila sa njenim mužem u krevetu, Jelena poručila Caru jedno! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Nakon što je Filip Car izneo tvrdnje da je Aleksandra Nikolić navodno imala vrelu akciju sa mužem rođene sestre Jelene, ona se oglasila na Instagramu i poručila da će se na drugačiji način sa njim. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 6

 

Naime, na Aleksandrinom Instagramu Jelena je objavila video u kom Car izgovara ove tvrdnje, nakon čega je usledio i njen komentare. 

- Nemam manir da se bavim demantovanjem bilo čega, ali na ovakve monstruozne izjave ne mogu ostati imuna. ovo ćemo rešavati na drugi način - napisala je Jelena na Aleksandrinom Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nata

23.01.2023 17:18

Sestre zele da sve dele.

jasna

23.01.2023 18:51

tuyite skota i odrona Jelena podrska vama