JEZIVE SCENE! Maja RAZBILA staklenu činiju o GLAVU, udarala se iz sve snage, stravični KRICI se prolamali imanjem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja se ponovo samopovređuje.

JEZIVE SCENE! Maja RAZBILA staklenu činiju o GLAVU, udarala se iz sve snage, stravični KRICI se prolamali imanjem! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Svađa Maje Marinković i Filipa Cara dosegla je velike razmere. Naime, nakon što su jedno drugom pobacali stavri, Car je doživeo pomračenje pa krenuo da urla i vređa Maju što mu je dirala garderobu, a on njoj samo posteljinu.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković udara o glavu staklenu činiju

Obezbeđenje je sve vreme stajalo između njih i pokušavalo da ih razdvoji. Filip ju je vređao na najgnusniji način, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao. Maja je doživela nervni slom, te uzela staklenu činiju i iz sve snage udarala u glavu, dok se vrištala. Obezbeđenje je odmah pritrčalo kako bi je sprečili da se povređuje dalje, a ona je pala na pod i krenula da plače

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

V

Komentari (4)

Loading
ISTINA

23.01.2023 10:27

udrite se jace govna nevadite aleks i ona vam sve najgore sad je jasno da ste na nju ljubomorni i da ste imali pricu da je sjebete iu rijalitiju ti care si najkvarniji odron ikad aleks je bila tvoja cura koja te nije nikad prva povredila volela te iskreno ali ti to neyasluyujes

Car

23.01.2023 11:37

Car je smeće i prevarant, nema on ljudskosti i dobrote kako neki znaju reći. On je dobar samo kad njemu odgovara i kad ga niko ne ugrožava. On je ljubomoran na svakog ko je lepši, bogatiji, poštovaniji, zanimljiviji, ima bolju ili leppšu devojku...Car je sujetan i zavidan, njega "pale" samo nagoni za psrenjem sa tuđim ženkama. Maja je već odavno zrela za ozbiljno lečenje ali, za razliku od Cara, Maja jeste dobar čovek.

jasna

23.01.2023 13:16

nek se poubijaju oboje nakaye i kadruse

Suzi

23.01.2023 20:43

UDRI luda nimfomanko UDRI jace kujo nedojebana. I majkita sutlijas I car su za ludnicu I opasni po okolinu