JANJUŠ DUŽAN ZELENAŠIMA 25.000 EVRA: Zbog dugova pobegao u Zadrugu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš dužan kamatašima.

JANJUŠ DUŽAN ZELENAŠIMA 25.000 EVRA: Zbog dugova pobegao u Zadrugu! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac/shutterstock

Marko Janjušević Janjuš postao je učesnik "Zadruge 6" samo da bi zelenašima vratio kockarske dugove od 25.000 evra. Iako se zarekao da više nikada neće kročiti na imanje u Šimanovcima da ne bi brukao ćerku Krunu, Crnogorac je pogazio datu reč da bi spasao glavu na ramenima.

Naime, on se napolju zaneo kada je kockanje u pitanju, pa je uzimao novac od opasnih momaka. Kako nije imao od čega da vrati, a oni su mu za vratom, rijaliti je bio jedino rešenje za njegove probleme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Zadruga 6

 

- Janjuš je odlučio da ovog puta istraje do kraja u rijalitiju jer nema druge opcije. On mora da zaradi pare. Napolju se zadužio i sada mu je rijaliti jedini spas. Obećao je bivšoj ženi da se više neće kockati, međutim, ponovo ga je povuklo. Kada je otišao u Nemačku i otvorio lokal, počeo je dobro da zarađuje, ali je nakon toga počeo i da se kocka - kaže izvor blizak rijaliti-igraču, pa nam u nastavku otkriva i koja suma je u pitanju, kao, i kome mora da vrati pare:

- U jednom trenutku je izgubio preko 3.000 evra na kocki, te ga je to mnogo iznerviralo. Nije danima mogao da dođe sebi. Cifre koje je gubio su se svakog dana sve više i više nizale. Kada više nije imao svojih para, počeo je da uzima novac od zelenaša. Oni su mu davali do jedne sume. Kada je prešao 25.000 evra, nisu više hteli da mu daju pare i tražili su da im odmah sve vrati. Samim tim, ponuda da ponovo uđe u rijaliti bila je najidealnija opcija da ga žestoki momci ne skrate za glavu. Oni će ga čekati dok ne izađe - završava izvor blizak Janjuševiću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading