IZA OSMEHA MILJANINOG BEBICE KRIJE SE KRIMI MOMAK: Macanović u Zadrugu pobegao od podzemlja, otkrivena velika tajna!

Autor:

Zadruga

21.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica krije mračne tajne o sebi.

IZA OSMEHA MILJANINOG BEBICE KRIJE SE KRIMI MOMAK: Macanović u Zadrugu pobegao od podzemlja, otkrivena velika tajna!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Iako je Nenad Macanović Bebica nebrojeno puta istakao da je u rijaliti program Zadruga ušao zbog ljubavi prema Miljani Kulić, istina je da je na imanju u Šimanovcima potražio spas od kamataša kojima više od godinu dana duguje desetine hiljada evra, prenose domaći mediji.

Bebica je naodno uspeo je da se zaduži kod okorelih kriminalaca iz više gradova, zbog čega ni ceo rijaliti honorar neće moći da pokrije sve dugove koje je napravio.

 

- Bebica je oduvek bio sklon uzimanju para na kamatu, čak je pre nekoliko godina i sam pokušao da bude kamataš. Uzimao bi novac od iskusnih kamataša, a potom ga pozajmljivao drugima i to debelo naplaćivao. Taj biznis mu je pukao jer ga se malo ko plašio, pa mu mnogi nisu vraćali pare zbog čega je završavao u velikim dugovima. Iz godine u godinu, pozajmio bi pare od jednog kamataša da bi vratio drugom i taj dug je odavno prešao 50.000 evra - ističe izvor za Alo i otkriva da je Macanović zbog dugova već imao neprijatne susrete sa kriminalnim miljeom.

- Samo nekoliko nedelja pre nego je ušao u Zadrugu, Nenadu su prišla dva muškarca u jednom restoranu u Beogradu i zapretila mu smrću ukoliko im ne vrati pare. Nije im se javljao na telefon, pa su bili primorani da ga pritisnu. Tada je rekao da ulazi u rijaliti i da će im vratiti sve do zadnjeg dinara. I tada je dao lažno obećanje svestan da duguje na više strana i da je nemoguće da vrati pare - navodi izvor, koji tvrdi da je Bebica u strahu za sopstveni život ostajao sa Miljanom računajući da će uz pomoć njenog honorara uspeti da se izvuče iz dugova.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

 

- Bebica je kamatašima rekao da je sa slavnom rijaliti zvezdom i da će uspeti da zaradi pare uz pomoć nje. Malo je reći da mu se svet srušio kada ga je ostavila zbog Zole. I dok ga drugi prozivaju da je paćenik koji se ponižava kako bi je vratio, istina je da on to radi da bi joj uzeo novac koji mu fali da pokrije dugovanja. Jasno mu je da ti ljudi nisu nimalo naivni i da će ga na kraju ubiti. Samo jednom čoveku iz Beograda je dužan 15.000 evra, a da ne pričamo o silnim ljudima od kojih je uzimao po par hiljada evra i nikada im se nije javio - završava izvor.

Ove informacije potvrdio je i Marko Janjušević Janjuš.

- Bebica jednom mom komšiji duguje 350.000 dinara, čovek ga je jurio da ga ubije. Meni je nebitno da li će Miljana i Marija da mi veruju, pričam ono što znam. Meni ni iz džepa ni u džep - naveo je Janjuš u Zadruzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ISTINA

22.01.2023 04:04

bebica momak koji mnoge tvari yna

Danica

28.01.2023 10:56

Diskvalifikujte tog cinika , zaslužio je da ga neko sredi ,tako odvratnog,slina koja uhodi ljude ,laže, maze,ceri se ,pravi psihopata , nisu mi jasni Mitrovici da ga drže i opraštaju onakvo razbijanje inventara. NAPOLJEEEE