OTAC ANĐELE ĐURIČIĆ BESAN KAO RIS! Prva reakcija zadrugarkine porodice iz Crne Gore nakon njenog NERVNOG SLOMA zbog Zvezdana Slavnića!

Autor:

Zadruga

21.01.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Đuričić uvek je izbegavala da se oglašava povodom njenog učešćnja u rijalitiju.

OTAC ANĐELE ĐURIČIĆ BESAN KAO RIS! Prva reakcija zadrugarkine porodice iz Crne Gore nakon njenog NERVNOG SLOMA zbog Zvezdana Slavnića!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić javno je ostavio svoju vanbračnu suprugu sa kojom je bio 15 godina, te je uplovio u vezu sa Anđelom Đuričić, ali njihova romansa je bila kratkog daha, te je i nju danas ostavio uz obrazloženje da gaji emocije prema Aleksandri Nikolić.

Ovim povodom, za medije se po prvi put oglasio Anđelin otac, koji je bio vidno besan i uznemiren, da li zbog trenutne situacije ili celokupnog ponašanja svoje ćerke u rijalitiju, jer nije bio raspoložen za razgovor.

- Nemam komentar - rekao je Anđelin otac za Pink.rs i besno spustio slušalicu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Podsetimo, njihov odnos je podržala Anđelina drugarica u video čestitki za Novu godinu, te joj je i rekla da njena porodica podržava ovaj odnos, ali mnogi nisu ni slutili da će se odigrati ovakav sled okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading