KIČMU ĆU DA MU SLOMIM! Moka Slavnić BESAN na sina zbog spopadanja Aleks, žestoko OSUDIO njegovo ponašanje, pa dao savet Anđeli: Mora da shvati ko je ALFA MUŽJAK!

Autor:

Zadruga

21.01.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić o odnosu Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić, ali i Aleksandrom Nikolić.

KIČMU ĆU DA MU SLOMIM! Moka Slavnić BESAN na sina zbog spopadanja Aleks, žestoko OSUDIO njegovo ponašanje, pa dao savet Anđeli: Mora da shvati ko je ALFA MUŽJAK!

Foto: ST/N.Pančić, D.Kadić, N.Mutić,

O odnosu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić javnost bruji već nedeljama unazad. Od trenutka kada je javno ostavio svoju nevenčanu suprugu Anu, Zvezdan je na udaru negativnih komentara i osuda. Iako je pokušavala da opravda svoje postupke i tvrdila da nikada u rijalitiju neće imati odnos sa svojim novim dečkom, Anđela je ipak usred bela dana imala intimne odnose sa Zvezdanom, što je šokiralo čitavu javnost.

Foto: printscreen/twitter/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić intimni odnos

Međutim, problemi u raju su nastali veoma brzo. Slavnić ne prestaje da joj zamera na ponašanju, viče na nju i odbija je od sebe, što nju dodatno ubija jer sama ne može da se izbori sa osudom zadrugara. Sinoć, nakon emisije ''Pitanja novinara'', Anđela je u suzama došla u izolaciju kako bi ga molila za razgovor i tvrdeći da bi za njega učinila sve, ali Slavnić kao da ništa od toga ne čuje, te je vređa, ne želi da je sluša i govori kako želi da prekine odnos sa njom.

Đuričićeva je nakon poniženja koje je doživela, imala i nervno rastrojstvo, pa je pokušala da pobegne kroz Rajski vrt, ali bezuspešno. Da ga ne interesuje ništa vezano za nju, Zvezdan je potvrdio time što je u izolaciji kada su se svetla ugasila spopadao Aleksandru Nikolić i pokušavao da je poljubi, ali mu to nije pošlo za rukom. 

Foto: Srdjan Stevanovic

Moka Slavnić o odnosu Zvezdana i Anđele

Njegov otac, Moka Slavnić ne krije da je šokiran ponašanjem naslednika, te kaže da između Zvezdana i Anđele ljubav postoji, ali da on mora da promeni pristup prema njoj.

- Sinoć je Lepi Mića lepo obrazložio. Može Zvezdan da priča šta hoće, Mića je lepo objasnio kako se veza brani i Zvezdan možda nije hteo s početka da joj sugeriše, jer ona je dosta elokventna i ume da se odbrani, ali slažem se sa Mićom kako treba uraditi to, apsolutna zaštita. Između njih je sve okej, ali komentari zadrugara im stvaraju pritisak - počinje Moka, pa ističe da se pristup prema Mariji Kulić mora promeniti:

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Zvezdan i Anđela u zanosu

- Nema više ''tetka Marija'', nego ''klimakterična babo'', šta nas briga za tvoje. On treba da bude adekvatan njenom izrazu, bez vređanja da kaže ''dželatu svoje rođenje ćerke, koga boli ku*ac šta ćeš ti da kažeš'', to on treba da kaže i na takav način moraju da brane svoju vezu jer je evidentno da su se zaljubili. Anđela mora da spusti loptu i da zna ko je alfa mužjak i tu se završava svaka priča između njih dvoje. Oni se vole, lepo je Mića rekao da je taj se*s samo vrhunac njihove ljubavi.

On se osvrnuo i na komentare javnosti da je Zvezdan Anđelu iskoristio samo za svoje potrebe, kao i način na koji se ophodio prema njoj tokom odnosa.

- To je za malu decu. Ona nije pristala u bilo kom obliku da stane, da ne objašnjava, da ne krešti, kao što joj je rekao pred svima: ''Pusti sada, završeno, neću da pričam sa tobom'', to ne znači da su raskinuli. Ona mora da povuče tu ručnu, a on da pokaže pred svima da je zaštitnik. Osim ove ludače iz Niša, osude su minimalne. Pa šta, slobodna je devojka, jeste njegova devojka i tu je kraj priče. Kome i čemu više da se pravdaju? Se*s po danu? Ne, nego će da navijaju kada će da bude, pa to je strast, zaljubljeni su. Ne mogu da verujem da neće da izdrže komentare, nema tu ko da im se meša puno, moralisanje o njoj, pa ona je slobodna i može da radi šta hoće. Desilo se, kliknulo je, to je ljubav, nisu se poklali. Apsolutno su najlepši i najinteresantniji par, to je jasno kao dan da će da budu meta.

NEMA KOME ONA DA SE PRAVDA

S obzirom na to da je Crnogorka, Anđelu javnost osuđuje i zbog toga, te dobija komenatre kako je obrukala i porodicu, ali i državu iz koje je.

- Takvo joj je državljanstvo. Kome da se pravda? Dole? Pa zna šta je uradila, zaljubila se i uradila je to. Dole da se pravda? To nema veze sa zadrugarima. Treba da izdrže, da ne obraćaju pažnju na tu grupu, kako to Car iz cuga skreše. Zvezdan nije hteo da se meša, a  ne jer se plaši. Sam joj je rekao nemoj da budeš tako arogantna, lupiću nekome šamar biću kažnjen.  Kako da je zaštiti, da kaže Mariji šta ima i kraj. Žena ludača, napila se kao svinja za Božić, izbacila sise i gleda u Bebicu, šta ćemo sa tim? Ona nije validna, ali pošto svako može da da komentar. Šta nije moralno? Raskinuo je pre 20 dana, e sad to što svi gledamo i transparentno je, to je, a u ovom trenutku sada puca sto brakova. To je ljubav, 21. vek je, je l' smo seljaci što smo na Balkanu, pa nismo! 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela u suzama moli Zvezdana za razgovor

MORA DA JE ZAGRLI

Moka se osvrnuo i na način na koji se Zvezdan sada ponaša prema Anđeli i na njegovo sve veće agresivno ponašanje.

- Apsolutno se slažem da ne treba tako da radi, treba da je zaštiti da je zagrli. On ne bira kada je u crvenom, a treba da je zagrli jer valjda vidi koliko ga voli i da ta njena lošija strana je benigna, a šta ćemo sa ovima što kopaju oči, ona to ne radi, Zvezdan treba to da stavi na vagu. Mora da je zagrli i štiti je, a kada ona pravi sranja, odvali je. E, ali ona je to uradila sto puta, a onda on kao muškarac ''Ne slušaš me? E, sad ćeš da vidiš'', njihova ljubav je evidentna.

 

KO KAŽE DA RAJ TRAJE VEČNO?

Iako čvrsto brani ljubav sina i Anđele, Moka Slavnić se neprijatno iznenadio kada je saznao da je Zvezdan sinić pokušao da smuva Aleksandru.

- Nisam znao za to. Nemoćan sam, voleo bih da uđem unutra da popričam sa njim. Ne sviđa mi se to, više puta sam reko Slavnići ne varaju. Nije nikakva tragedija i da se raziđu, Anđela zna da nije to bilo se*s i kraj, Zvezdan nije tip koji ide na recke. Nije mi drago zbog Anđele, on će da se izvuče. Niko ne može da me ubedi da se ne vole, meni bude malo neprijatno kao ocu da gledam to u izolaciji, ali vidi se da se vole. Zatečen sam i naravno da osuđujem, samo zbog Anđele jer nije to zaslužila.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan spopao Aleksandru Nikolić

- Katastrofa. Kičmu ću da mu slomim. Pitao bih ga, kaži ajde, ocu koji te voli najviše, uvek sam na tvoj strani šta god da uradiš, nemoj da nanosiš bol drugoj osobi. Raskidi su sastavni deo svega, hoćeš kičmu da ti slomim? Ne sviđa ti se više? Reci joj, a ne tako. Nisu se tukli, a ko ti kaže da raj traje večno?

ANA ME JE NADUVALA

Kako kaže, poruke bivše snaje i dalje čuva i pamti reči koje mu je uputila.

Foto: Instagram.com

Ana ljuta na Moku

- Naduvala me je nastrašnije, a ja sam je branio, plakali smo zajedno. Nije važno šta mi je rekla, naduvala me je jer sam bio na njegovoj strani, jer sam rekao da mi je bitno da mi je sin zdrav i srećan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Natasa

21.01.2023 14:24

Bravo Moko

Iksoks

21.01.2023 16:15

Vi ste alfa muzjak....ahhahhhaa...ali ne i u Crnoj Gori.