DOBILA MOMENTALNI OTKAZ NAKON ZADRUGE 6: Marina Popović u problemima do guše, na ivici egzistencije! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.01.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Popović priznala je da je u velikim problemima.

DOBILA MOMENTALNI OTKAZ NAKON ZADRUGE 6: Marina Popović u problemima do guše, na ivici egzistencije! (VIDEO)

Foto: Red tv printscreen

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, domaćini Sanja Stanković i Stefan Milošević Panda ugostili su bivšu zadrugarku, Marinu Popović koja je na samom startu emisije otkrila da je po izlasku iz "Zadruge" dočekala izuzetna neprijatnost.

Foto: Red tv printscreen

Marina Popović Pitam za druga

 

- Dočekao me je šok, otkaz Ugovora u radu. Ja sam podnela zahtev za neplaćeno odsustvo, u međuvremenu to nije realizovano, danas sam otišla da uzmem raskid Ugovora u radu - rekla je Marina.

- Želiš li da se obratiš poslodavcu - pitao je Panda.

- Šta reći poslodavcu? 26 godina radnog staža bez greške, toliko odličnih rezultata, to ćemo naravno rešiti na drugi način. Jednostavno je to diskreciono pravilo direktora, nov je došao. Konkurisala sam par puta za generalnog direktora, prošla sva mesta, ne znam zašto je tako odlučio, ali me je ostavio bez egzistencije. Hvala mu! Pričalo se u Zadruzi, kada je Matora rekla da sam prevarila firmu, tu će uslediti tužbe, ali je ustala i to rekla...Zaista kad sam izašla, videla sam da je to objavljeno u novinama da sam ja dobila otkaz zbog prevare, što je neistina. Drugo je da sam ja varala svog supruga u našem hotelu. Mi smo na železnici imali hotele gde odmaramo, kao naša kancelarija, apsolutno ničeg nije bilo. Što se tiče prevare, to nije bilo - rekla je Popovićka.

Foto: Red tv printscreen

Marina Popović Zadruga 6

 

- Je l' postoje kolege sa kojima nisi u dobrim odnosima - pitao je Panda.

- Nikoga ne mrzim, znaju me kao jako odgovornu osobu, ali naravno da postoje kolege koje te vole i ne vole. Nije lako doći do tog mesta. Međunarodna revizija je pohvalila da nikad ništa nije našla u mom radu - rekla je Marina.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Taša

21.01.2023 17:02

Fascinantni rezulatai u 26 godina staža, od spremačice do direktora, kad zlo činiš, lo ti se vrati. Ne znam koji poslodavac daje neplaćeno za rijaliti i još tako “bitnoj” osobi. Ona treba da snosi posledice što je lišila preduzeće njenog znanja. Grešku ne mogu da nađu, ako ništa ne radiš.