TAKI MARINKOVIĆ POD CRNOM MAGIJOM: Majin otac se bori sa bolešću, lekovi mu ne otklanjaju bolove, išao kod sveštenika po pomoć! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković sumnja da mu je bačena crna magija.

TAKI MARINKOVIĆ POD CRNOM MAGIJOM: Majin otac se bori sa bolešću, lekovi mu ne otklanjaju bolove, išao kod sveštenika po pomoć! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Pixabay.com

Taki Marinković, otac Maje Marinković u velikim je problemima sa zdravljem, kako saznajemo. Naime, izvor blizak Takiju otkrio nam je da se on razboleo posle dočeka Nove godine i da ima kašalj, pa se plaši da je u pitanju neki virus. 

 

- Takiju nije dobro već dve nedelje, posle dočeka se razboleo, išao je kod lekara, pije lekove, ali mu za sada ništa ne pomaže - započinje izvor, pa dodaje:

- Mi mislimo da je u pitanju tuga za bivšom devojkom sa kojom je bio, sumnjamo da ga je uvračala, jer je i dalje lud za njom. To je bilo pre Nove godine, on je zbog nje išao u manastir Tumane da pronađe lek za crnu magiju, bilo mu je lakše da se ispovedi i pronađe lek za duševnu bol, nego da bude u ovim problemima kao sada što je. 

Foto: ST/N. Mutić

Taki Marinković i Maja Marinković

 

Tim povodom kontaktirali smo Takija, kako bi proverili navode:

- Baš sam se bio zaljubio, ali eto, valjda nemam sreće u ljubavi, svaka me je na neki način povredila. Ja sam stvarno mislio da mi je vračala, da mi je učinjena crna magija, odlepio sam za njom, a posle nje, nikako me neće ljubav. Ne znam šta je ovo, da Bog sačuva samo, samo da mi se vrati zdravlje i ponovo ću biti u punoj snazi - govori Taki za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mia

21.01.2023 12:08

I on i ćerka su pod crnom magijom koju samo pletu. Fuj