MAJA PROGOVORILA O TRUDNOĆI I MAJČINSTVU! Marinkovićeva spremna da postane majka i rodi dete Filipu Caru, uputila JAVNO IZVINJENJE njegovoj porodici!

Autor:

Zadruga

20.01.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po Beloj kući se priča da je Maja Marinković u drugom stanju, ali kako ona sama kaže, nije sigurna šta je istina.

MAJA PROGOVORILA O TRUDNOĆI I MAJČINSTVU! Marinkovićeva spremna da postane majka i rodi dete Filipu Caru, uputila JAVNO IZVINJENJE njegovoj porodici!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković danas je u radio-emisiji "Delegati", koja se emituje svakog petka u "Zadruzi" otvoreno progovorila o svojoj navodnoj trudnoći sa Filipom Carem, pa tom prilikom otkrila kako bi se snašla u ulozi majke, kao i kakav je njen trenutni odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Što se tiče moje trudnoće, ništa i dalje od ciklusa, videćemo kakva je situacija. Pozdravila bih svog tatu, da nema potrebe da se nervira i da ga puno volim - rekla je Maja.

- Da li se vidi kakva promena na stomaku - pitao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 6

- Ne, ne, još je rano za to. Drago mi je što brineš tako o meni, hraniš me dobro i sve - rekla je Marinkovićeva.

- Ja imam osećaj da su digli u Crikvenici crnu zastavu. Šta misliš kakva bi majka bila - pitao je FIlip.

- Mislim da bih ja bila jako dobra majka, jer sam imala očevu ljubav ceo život i znam kako je kad se dete voli ceo život. Poenta priče je što je Taki jako dobar otac i dobar čovek, ali je slab na mene. Da je možda bio malo strožiji, ja ne bih imala greške koje sam imala - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

- Janjuš je ušao, videli smo za Novu godinu kada je bio Deda Mraz, doneo ti je čokoladu, pričali ste i zezali ste se, po ulasku se drugačije postavio. Šta misliš, kakva je tvoja relacija što se tiče njega? Da li si otvorena za neko druženje, komunikaciju - pitao je Filip.

- Što se tiče Janjuša, ko god došao, dobrodošao. Iz odnosa pamtim samo lepe stvari, samo za neke stvari nema prostora. Ja sam u odnosu sa tobom, ne smem da doživljavam stres. Kod mene je što se tiče emocije zavšreno, verujem da je tako i sa njegove strane. Meni je ova relacija okej - rekla je Maja.

- Znači ne ostavljaš prostora ni za druženje, ako budeš isterana iz gajbe i ne budeš u drugom stanju - pitao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Janjuš Zadruga 6

- Kakve si sreće, neće to da te snađe...Ja imam potrebu da se obratim tvojoj porodici i izvinim se za sve reči koje sam rekla na Božić, u afektu i ti i ja kažemo jako ružne stvari - rekla je Maja.

- Izgovorila si mnogo gnusnih laži po pitanju mog oca, moje majke, sestre, ja znam da ti oni nikada neće preći preko toga i drago mi je što si sebi dala za pravo da ih više ne uzimaš u usta. Znaš da kada bi to ponovo izgovorila, da bi bio totalni kraj - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading