FRAN HITNO VRAĆEN U HRVATSKU! Bivši zadrugar završio na sudu, ponovo ima problema sa ZAKONOM!

Autor:

Zadruga

17.01.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela zbrka je nastala zbog toga što se Pujas nije odazivao na sudske pozive.

FRAN HITNO VRAĆEN U HRVATSKU! Bivši zadrugar završio na sudu, ponovo ima problema sa ZAKONOM!

Foto: : Ognjen Bogdanović

Fran Pujas

Nedavno je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je nekadašnji učesnik "Zadruge", Fran Pujas, priveden na granici Srbija-Hrvatska, a kako je Republika tada ekskluzivno pisala, za njim je bila raspisana poternica zbog razbojništva.

Fran je otišao u Zagreb kod svog oca na rođendan, bez ikakvih problema, normalno je prešao granicu Srbije i Hrvatske... Niko mu ništa nije rekao, da bi u povratku nastao čitav skandal! Krenuo je nazad za Beograd, ali ga je policija po povratku na hrvatskoj granici zaustavila i rekla mu da je za njim raspisana poternica. On će sutra po službenom postupku dobiti advokata, koji će sigurno imati više detalja o celom slučaju - rekao je tada izvor blizak Franu za Republiku.

Kako se kasnije saznalo, cela zbrka je nastala zbog toga što se Pujas nije odazivao na sudske pozive, koji su mu stizali na očevu adresu, te da se radi o krivičnom delu iz 2019. godine i da je reč o razbojništvu.

Republika

Foto: instagram.com/nfra666

Fran Pujas u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu

Fran je odmah po napuštanju hrvatskog zatvora došao za Beograd, a zatim otišao za Amsterdam, međutim, sudeći po njegovoj najnovijoj objavi na društvenoj mreži Instagram, bivši zadrugar se vratio u rodnu zemlju kako bi rešio probleme sa zakonom. Naime, Pujas se danas našao u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu, nenavodeći razlog svoje posete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading