CAR RASKRINKAO ALEKSANDRU! Izneo sav prljav veš i URNISAO je, otkrio kako je PLJUVALA po Dejanu, ona doživela NERVNI SLOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.01.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car odlučio je da otkrije sve o čemu je pričao sa Aleksandrom Nikolić.

CAR RASKRINKAO ALEKSANDRU! Izneo sav prljav veš i URNISAO je, otkrio kako je PLJUVALA po Dejanu, ona doživela NERVNI SLOM! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić sinoć su se svađali za crnim stolom, a onda je Caru pukao film, te je izneo sav prljav veš i otkrio o čemu su satima pričali ispod pokrivača.

- On se vadio da ima emocije, da ne bi ispalo da je nešto uništio. On je svestan cele situacije u kojoj sam se nalazila, nije mogao da podnese pritisak... Iz čista mira, pronašao mi je mane - rekla je Aleks, ubeđena da Car izmišlja razloge da ne bude sa njom.

- Ja sam u rijalitiju, paše mi da imam nekoga da je pored sebe. Napolju kada sam, uvek cimnem neku devojku da ne spavam sam.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

- Aleks je neko koga je čekala lepa budućnost, imala je fanove, poštovanje, trebala je da bude zaprošena za Novu godinu. Zašto misliš da bi sve žrtvovala da te ne voli? - pitala je Ivana Šopić.

- Ma ona nije Dejana ostavila zbog mene, neka prizna ako sme - odbrusio je Car.

- Ja sam sto puta lepo rekla, ja sam bila sa Dejanom, ali kada je on ušao osetila sam nešto i desilo se. Meni to nije trebalo, ta priča o rijalitiju je glupa - ponavljala je Nikolićeva.

- Ona uvek ima taj rijaliti momenat u glavi, ona tačno zna šta radi. Kod nje je svaki korak isplaniran. Izvini, a gde si osetila to prema meni - provocirao ju je bivši dečko.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

- Uvek sam govorila da mi nije bilo svejedno kada je u pitanju bio Filip, ali zaljubila sam se u Dejana i zavolela ga. Nećeš mi nabaciti te stvari - vikala je Aleks.

- Meni tvoja veza sa Dejanom nije bila ni iskrena ni normalna. To sam izvukao iz razgovora sa tobom!

- Znam ja zašto on ovo govori... - nervirala se Aleksandra.

- Ja da sam hteo mogao sam da ti upadnem u vezu sa Dejanom! Nemoj da pričam šta si radila i kada! - zapretio je Filip.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car napao Aleksandru Nikolić

Car je istakao i da mu je priznala da je prošle godine namerno raidla neke stvari kako bi ga isprovocirala.

- Prošle godine kada je bila zajednička svadba, jesam bacila žito od besa! I sve ono je popadalo po njemu - besnela je Aleks jer je raskrinkana.

- Meni je Dalila stalno zamerala Aleksandru i njene poglede! Rekla si mi da si ušla u vezu u koju nisi trebala i za nešto što nije za tebe - otkrio je Car.

- Ma koga ti z**ebavaš? Filipu treba za tebe 16 minuta - skočio je Janjuš.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić o momcima u rijalitiju

- Nemoj da me vučeš za jezik! Rekla si mi da sam ti uzeo prvo mesto, mnogo toga si glumila! Nisam hteo da ti kažem da nisam sa tobom jer si folirant, jer ti je sve strategija, sve ti je igra! Dejana nisi volela pet pari, ušla si ovde da bi igrala igru, sve je bilo farsa! Priznaj to i budi dostojna do kraja! Ti si devojka koju mogu da povežu ovde sa njih petoro, koja može da bude ovde sa sa kim poželi. Znam te kao zlu paru nemoj sa mnom da se igraš rijalitija! Ovakve kao ona mogu me koštati samo tako, da ti r*zj*bu život! - urlao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
jasna

17.01.2023 15:36

car je govnjar dosadna muska picka i jedno ylo nevideno baba tracara rugoba i sifonjer treba ga spustiti na mesto

ELENA

17.01.2023 15:51

SVINJCE UMISLIO SA JE NEKO NARKOMANCINA I PIJANDURA DAJTE NAM MALO VINA DAJTE NAM PIVA DAJTE NAM OVO DAJTE NAM ONOSLHAMV+CINA YA NJEGA SU DALILA I ALEKS I MINA YENE OD RECI SLJAMCINA I NAKAYA MRS KUCI SMRDO DEBELA

ISTINA

19.01.2023 10:57

SIDAS ODRON YAVIDNA BUDALA JAYAVAC DEBELA SVINJA UMISLJENI SMRAD