ULETEĆU TAMO, NAPRAVIĆU KARAMBOL! Aleksandrina majka progovorila o Janjušu, ali i o ćerkinoj prošlosti

Autor:

Zadruga

16.01.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije baš srećna zbog situacije!

ULETEĆU TAMO, NAPRAVIĆU KARAMBOL! Aleksandrina majka progovorila o Janjušu, ali i o ćerkinoj prošlosti

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić ne skida osmeh sa lica otkako se sinoć u "Zadrugu" uselio njen bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš. Međutim, njena majka Slovenka ne bi bila srećna ni kada bi Aleks, posle turbulentne veze sa Filipom Carem, završila u Janjuševom zagrljaju.

Ona, kako kaže, nije upućena u prirodu njihovog odnosa.

- Ne znam da li su bili zajedno ili ne, ja to nemam pojma. Uglavnom, Janjuš je dobar prijatelj Aleksandrine rođene sestre, ako misli da treba da radi neke gluposti... Ne bi trebalo iz poštovanja, ja to gledam po karakteru - rekla je Slovenka za Pink.rs i dodala da njena ćerka nije za udaju, bar ne još uvek.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

 - Moja Aleksandra prvo treba da završi par stvari za njen život da bi razmišljala o svojoj udaji. Prvo fakultet, a onda da završi još neke stvari koje se tiču nje same, da bi bila samostalna, a onda neka razmišlja o udaji i rađanju dece. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić

 

Slovenku brinu ćerkini budući potezi i izbori u "Zadruzi".

- Mislim da se Aleksandra dozvala pameti, nek se ne zaj*bava više, inače uleteću tamo, pa ću napraviti karambol, Boga mi moga! U svakom smislu treba da se dovede pameti - priča Slovenka, koju su pogodile brutalne uvrede Filipa Cara.

- Potreslo me je kada sam gledala kako je vređa Filip, kako izmišlja priče... Ja sam veliki emotivac. To je takav bezobrazluk, takve izmišljotine, foliranje, umišljenost da je nezamenljiv... On, pa on! Misli da može da maltretira tamo svakoga, ide na malu Valentinu! Ima 17 godina, šta njoj može da se zameri?! Pa, ja nisam znala kako se zovem kada sam imala 17 godina. Šta ja onda više imam da pričam o njemu?!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Istakla je i da je boli to što se stalno dovodi u pitanju kontroverzna prošlost njene ćerke.

- Lepo je rekla Zorica Marković:"Imam slike od vas mnogih, ali Aleksandre Nikolić nema nigde"! Ja to znam! Ona je bila 15 dana u tom Bujanovcu, dete otišlo da vidi, neko joj rekao. I ja kad sam pevala, neko da mi kaže:"Idi u taj lokal, dobra zarada je tamo", ja odem, vidim da nije, pa se vratim. Imaš žena koje rade u bankama, pa u kafani popiju tri rakijice, pa se skidaju nasred kafane, tu nema pravila, ko gde radi, ko je gde bio...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading