TI SI MALA ŽENA, VELIKOG SRCA! MARIJA KULIĆ I MATORA ZAKOPALE RATNE SEKIRE IZ PROŠLOSTI: Evo šta Tomićeva misli o Miljani

Autor:

Zadruga

16.01.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigle bele zastave!

TI SI MALA ŽENA, VELIKOG SRCA! MARIJA KULIĆ I MATORA ZAKOPALE RATNE SEKIRE IZ PROŠLOSTI: Evo šta Tomićeva  misli o Miljani

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući je u toku podela budžeta. Marija Kulić zakopala je ratne sekire iz prošlosti sa Jovanom Tomić Matorom, te je njeno ponašanje uporedila sa Miljanom Kulić.

- Veliki budžet ću dati osobi za koju smatram da je od prvog dana imala ispravan stav. Drugi su je iskorišćavali, što sam ja komentarisala, te je dolazilo do čestih svađa. Nemam ništa protiv njene opredeljenosti, ali devojke sa kojima je bila, nisu pripadale tom sloju. Drugari moje ćerke Ane pripadaju njima, dolaze nam u kuću, ja imam najlepše mišljenje o njima. Želim da znaš da nisam protiv toga - rekla je Marija i dodala:

- Jako te cenim i poštujem, jer i kada smo bile u jako lošem odnosu, nikada nisi zaboravila da je Željko ovde. Umela si da mu doneseš slatkiše, a ja to pamtim. Ti si mala žena, velikog srca. Imaš pravo da radiš šta ti je volja, ali si najbolja kad si sama. Tvoj odnos sa Miljanom se popravio, mislim da si joj oprostila neke stvari .

- Sve se to završilo, želela sam da zaštitim Sanju, možda bih i sad uradila isto - rekla je Matora.

- Nije moralo da dođe to tužbe, sada moramo Miljana i ja da se ganjamo na nekoliko strana, ja bih najviše volela platimo sudske troškove, da nas ona ne tereti - kazala je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Matora

 

- Moraš samo da znaš da Miljanine postupke ne opravdava, ali smatram da sve radi iz srca, godinama se ne menja, kao ni ja. Ako smo nekom naškodile, onda smo to uradile sebi. Miljanu ću podržavati dokle god bude bila svoja i radila stvari iz srca - dodala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading