OTKRIVAMO TAJNI PLAN PRODUKCIJE: Večeras u Zadrugu 6 ulazi on, spreman da pomrsi konce!

Autor:

Zadruga

15.01.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je vanredno ubacivanje u Zadrugu 6, otkrivamo ko će ući na imanje!

OTKRIVAMO TAJNI PLAN PRODUKCIJE: Večeras u Zadrugu 6 ulazi on, spreman da pomrsi konce!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je produkcija objavila informaciju da će se večeras održati vanredno ubacivanje u Zadrugu 6, bivši zadrugar zagolicao je maštu na društvenoj mreži Instagram, pa su mnogi pomislili da će se on vratiti na imanje u Šimanovcima. 

Naime, u pitanju je bivši dečko Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš, koji je nedavno u ulozi Deda Mraza ušao na imanje u Šimanovcima i podelio zadrugarima novogodišnje paketiće od porodica i prijatelja. 

 

Janjuš se na Instagram storiju obratio pratiocima, a zbog reči koje je napisao, mnogi su pomislili da je najavio večerašnji ulazak u Zadrugu:

- Ništa me drugo ne interesuje osim pobede. A možemo to. Nikada spremniji, nikada jači. Volim vas - napisao je Janjuš na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Irma

15.01.2023 16:32

Ne ulazi on zbog soua vec nije pronaso osobu da ga prehrani a sam za to je nesposoban,za to je rijaliti.

Salee

15.01.2023 17:05

Smrad Sranjuš🤮🤮🤮

Anja

15.01.2023 18:35

Bit će sigurno dobrog humora ali u Zadruzi nema ni jedne "zdrave"osobe da ga "umiri" kad mu pukne film. Miljan ne može Janjuša podneeti ni nacrtanog, na početku rijalitija se često izrugivao na njegov račun. Da li će sad neartikulisani Miljan "podviti rep" i glumiti drugara Janjušu?Usput, oduzmite Miljanu nož. Sretno Janjušu u Zadruzi, sve je postalo nekako dosadno i razvodnilo se. Pitanja gledalaca i nominacije su dosadni bez Milana, ne drže psžnju. Šopićka nema baš smisao za zanimljiv humor i razvuče pitanje previše dugo, razglaba 10 puta o nebitnom i nezanimljivom detalju. Milan to uradi sa dozom humora i u trenu preokrene priču. Đedović za sada bezličan, treba mu vreme da se uhoda ali, i Đedović kao i Šopićka nisu kapacitet za noćnu emisiju i dosadni su, ne drže psžnju. Od Đedovića nema boljeg komentatora kad nije pristrasan pa se nadam da će i kao voditelj biti zanimljiviji. Milošević zrači, Đrdović najčešće mrači. Nadam se da će Janjuš uneti zabavu i smeh. Car ide na aparate, sad mora da pazi i na Maju i na Aleks, pojest će ga zavist i ljubomora .