OVO JE BILA CENA ALEKSANDRE NIKOLIĆ U BUJANOVCU: Filip Car otkrio istinu o vezi sa Dejanom, pa uputio pretnje uživo u programu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ostala je šokirana zbog reči Filipa Cara!

OVO JE BILA CENA ALEKSANDRE NIKOLIĆ U BUJANOVCU: Filip Car otkrio istinu o vezi sa Dejanom, pa uputio pretnje uživo u programu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći tokom emisije ,,Nominacije" Filip Car zaurlao je na Aleksandru Nikolić, zbog čega je ona prebledela kao krpa. 

Naime, dok je voditelj Marko Đedović pokušavao da stiša situaciju i tenziju koja je dostigla vrhunac, Car nije mogao da se obuzda, pa je provocirao Nikolićevu, aludirajući da zna tajnu o vezi sa Dejanom Dragojevićem, a potom joj je udario na prošlost iz Bujanovca. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

- Aleksandra, ćuti, da ja ne bih pričao šta ti je bila veza, kakva ti je bila veza, ti znaš zašto ja ne mogu da budem sa tobom. Ja sam ti vani rekao da ako otvorim usta, biće ti kapija. Ja ćutim, a ti me j*beš! Nemoj da te vratim u Bujanovac, za 20 evra noć da plešeš. Tebi sam rekao to! Nemoj me provocirati! Sad ti kažem, ja sam se ogrešio o tebe! - vikao je Car. 

Aleksandra nije znala kako da se odbrani, pa je samo ćutala, sedeći za crnim stolom. 

Detaljnije u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_su_nasi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cana

15.01.2023 16:43

Sve Što je zabranjeno podrzava produkcija Caru. Kao da spava u Rehab a nominovan je. Da spava ceo dan. Na sastanke da ne učestvuje jer spava. Njega niko ne opominje. Sve je nepravedno

Kiki

23.01.2023 12:05

@Cana - Nema pravde, časti ni čovečnosti u Zadruzi.

Marko

25.01.2023 11:26

Lopovi dozvolili lopovima da kradu.