MILAN MILOŠEVIĆ NAKON OTKAZA NA PINKU PRIZNAO: Voditelj ih usmerava na kolegu "Šalju mi polne organe, ja im kažem neka šalju njemu" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević otkrio je kakve mu poruke šalju na društvenim mrežama.

MILAN MILOŠEVIĆ NAKON OTKAZA NA PINKU PRIZNAO: Voditelj ih usmerava na kolegu "Šalju mi polne organe, ja im kažem neka šalju njemu" (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Ispovest" za Republika TV izneo je niz detalja o privatnom životu o kom do sada nije nikada govorio u javnosti. Milošević je prvi put pričao o odnosu sa ocem, ali i koliko je morao da se bori kroz život, te je otkrio da je imao nadimak ,,Milan zvezda" dok je radio kao konobar. 

Pored toga, Milošević je istakao i kakve sve poruke dobija na društvenim mrežama. Milošević ističe da non-stop dobija eksplicitne fotke na društvenim mrežama.

- Pun mi je inboks polnih organa, muških i ženskih, golih grudi i zadnjica, stopala, ja im kažem - što meni šaljete stopala, šaljite Ognjenu Amidžiću, pomešali ste me s njim - rekao je Milan u emisiji ,,Ispovest" za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading