VOLIMO SE! Ivana Šopić se oglasila nakon spekulacija da se POMIRILA sa Karićem: Bitno mi je da je SREĆAN!

Autor:

Zadruga

14.01.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila detalje odnose sa Stefanom Karićem.

VOLIMO SE! Ivana Šopić se oglasila nakon spekulacija da se POMIRILA sa Karićem: Bitno mi je da je SREĆAN!

Foto: printscreen/instagram.com/ivanasopic

Javnost bruji o odnosu Ivane Šopić i Stefana Karića koji su očigledno odlučili da jedno drugom pređu preko brojnih uvreda koje su upućivali jedno drugom nakon raskida veze koju su otpočeli u rijaliti programu ''Zadruga''.

Nakon snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama, na kojima se vidi da su zajedno u provodu, mnogi su pomislili da su obnovili svoju romansu, a tim povodom se oglasila Ivana i otkrila u kakvom su odnosu ona i Stefan.

- Stefan i ja nismo u vezi. Volimo se, družimo, ne vidim ništa loše u tome. Naš odnos izgleda identično kao u "Zadruzi 3" dok smo se družili i dok nismo stupili u vezu. Oboje se slažemo da najbolje funkcionišemo kao prihatelji, ali smo očigledno morali da se oprobamo u vezi da bismo to i shvatili, tako da se ne kajem što smo pokušali. Pre svega, mi smo proveli 10 meseci 24h zajedno, kao prijatelji pa potom kao partneri. Poznajemo se u srž, komuniciramo očima. Smejemo se non-stop, zračimo pozitivnom energijom i super se privedemo, takođe se i čuvamo i oduševljavaju me njegovi maniri prema meni kao prema bivšoj devojci, drugarici, kako god. Pokazali smo zrelost jer smo prešli preko svih ružnih stvari koje su se desile nakon raskida. Ponosna sam na naš odnos i na ljude u koje smo izrasli - kaže Ivana za Pink i otkriva može li se očekivati da će doći do pomirenja:

Republika

Foto: instagram.com/sopicka_

Ivana Šopić i Stefan Karić

- Ovako nam je super, ne želimo da kvarimo ovo prijateljstvo jer ovako savršeno funkcionišemo. Očekujem da me upozna sa sledećom devojkom i nemam problem sa tim. Meni je bitno da je on srećan i nasmejan, ja ću ga podržati u svemu i biti tu kao prijatelj. Koliko god to nekom izgledalo čudno, primetim ja da ljudi u gradu koji nas sretnu zajedno u društvu, da im ništa nije jasno. Imam utisak da devojke imaju problem da mu priđu zbog mene, a vidim da bi mnoge rado prišle, merkaju ,merkaju. Sinoć je opravdao titulu zavodnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Miki Kupinovo

14.01.2023 22:47

E kada je Janjus nasadio na vratima to nikada zaboraviti nece.

Duska

15.01.2023 01:45

NIKADA NIJEDNA DEVOJKA GA NIJE IZVREDJALA KAO IVANA JAVNO I NJEGOVOG OCA I NIKO SRECNIJI OD.NJE KAD JE RASKINO SA JOVANOM ALI OVO NISU CISTA POSLA VUK DLAKU MENJA A CUD NIKAD,

Kimi

15.01.2023 05:38

Prijateljstvo na kvarno sa skrivenom namerom.

Ana

15.01.2023 10:31

@Kimi - Da, ovo je lažno projateljstvo jer ono šta su izgovorili jedno drugom i Osmanovo mišljenje o Ivani ne ostavljaju prostor za iskrenost.Karić ne podnosi pogled u ogledalu a kako onda da prihvati Šopićkino ležanje danima na Janjušu, noći sa Janjušem u hotelu? Kako da Karić zaboravi Šopićkinu vezu sa Filipom Đukićem i onda se on desio kao treći Šopićkin odabir?! Tri ljubavi Ivane Šopić u 4 meseca,malo li je! Da se nije prepao Janjiuš reakcija od žene i naglo se distancirao , nikad se nebi desila Maja, a da nije bilo saveta Đedovića i Miće, nikad se nebi desila veza Ivane i Karića. Oni su potpuno različiti i po karakteru i po interesovanjima. Najzanimljivije u svemu ovome je gde je Šopićkin dečko (ako uopšte i postoji ) i kako on dozvoli ovakvo druženje? Ili, Šopićka laže i nada se vezi sa Karićem? Ili, sve ovoo je Đedovićeva nova "misija", staviš emocije koje su bile negde u "skladištu" u mikrovalnu da se malo zagreju i, eto vam novog žera stare ljubavi. Da li...?