KARIĆ I IVANA ŠOPIĆ SE POMIRILI? Procurio snimak iz provoda, ne skidaju pogled jedno sa drugog, a društvo im je pravio ON! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavni par izgladio odnose.

KARIĆ I IVANA ŠOPIĆ SE POMIRILI? Procurio snimak iz provoda, ne skidaju pogled jedno sa drugog, a društvo im je pravio ON! (FOTO/VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić zaprepastila je čitavu javnost kada je otkrila da je pravoslavnu Novu godinu dočekala u društvu svog bivšeg dečka Stefana Karića i pobednika pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: instagram.com/sopicka_

Stefan Karić i Ivana Šopić zajedno u provodu

Naime, na društvenoj mreži Instagram su procurili snimci iz provoda ovog tria, a mnogi su primetili da su Ivana i Stefan veoma bliski, te se pitaju da li su samo prijatelji ili su se stare emocije vratile, te su ponovo uplovili u ljubavnu romansu.

Ono što posebno šokira jeste činjenica da su oni nakon veze i učešća u rijalitiju ostali u jako lošim odnosima, te su se čak javno i vređali i iznosili sav prljav veš, ali su očigledno odlučii da jedno drugom pređu preko svega i izglade svoj odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Komentari na društvenim mrežama su se samo nizali, a javnost je itekako podeljena što se njihovog odnosa tiče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kimi

15.01.2023 05:40

Bazen je magnet.