ISKRENO NISAM DOBRO! DRAGIĆ SE SLOMIO: Ogolio dušu o emotivnoj neispunjenosti i sukobu sa Zoricom i Mićom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.01.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu lako!

ISKRENO NISAM DOBRO! DRAGIĆ SE SLOMIO: Ogolio dušu o emotivnoj neispunjenosti i sukobu sa Zoricom i Mićom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Ivan Dragić govorio je u radio-emisiji "Delegati" koju vodi Filip Car o sukou sa Zoricom Marković i Mićom, ali i ljubavnim trzavicama u odnosu sa Aleksandrom Momčilović.

- Nisam planirao da se svađam ni sa Zoricom, ni sa Mićom i žao mi je jer sam bio malo ljut na nju jer je izabrala neke nesposobne osobe za kupovinu, većinom mislim na devojke. Mentalno sam jak i jedino glad može da me ugrozi. Izbacili su me iz takta, a ona je krenula sa uvredama, polila me je. Mića me je više izazvao da li smem da uskočim u bazen. Izjavio sam nešto što nisam trebao i izvinjavam se svim osobama sa invaliditetom jer sam to žargonski rekao - rekao je Dragić.

- Neki su protumačili da si planski priželjkivao to i planirao unapred da na nju atakiraš jer ti se nije svideo njen odabir za prodavnicu. Tebi ej Miljana kupovala i ja sam te pitao da li si sve dobio. Da li si bio ljut zbog cele situacije ili situacije koja se tebi desila? - pitao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Dragić priča

 

Foto:  

Hvala Miljani, njen sam dužnik. Zorici sam i prvi put zamerio, a ona mi je objasnila na enki njen način, ali kad mi uradi drugi, treći put, onda shvatim da mi nije prijatelj i bilo mi je krivo.

- Da li si loše posle onoga sa tvojom devojkom sinoć, kako se osećaš, viidm da si loše - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Dragić priča

 

- Iskreno nisam dobro, malo sam spavao, a i ona svađa. Imamo neke turbulencije, a da li ćemo rešiti ne znam, videćemo. Žao mi je jer smo imali vezu za primer. Ne predstavljam samo sebe ovde već i porodicu i priajtelje, a niko to ne želi da vidi. Jedino ona može da mi pokvari raspoloženje, videćemo za nekoliko dana na čemu smo, a ona je kriva za sve moje osmehe - rekao je Dragić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading