POJAVIO SE SNIMAK VRELE AKCIJE MIKIJA ĐURIČIĆA IZ ZADRUGE 6: Oborio zadrugarku na krevet, a onda je razvalio udarcima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.01.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić simulirao je vrelu akciju sa Jovanom Tomić Matorom!

POJAVIO SE SNIMAK VRELE AKCIJE MIKIJA ĐURIČIĆA IZ ZADRUGE 6: Oborio zadrugarku na krevet, a onda je razvalio udarcima! (VIDEO)

Foto: Printscreen tv pink

Miki Đuričić pre nekoliko nedelja diksvalfiikovan je iz rijalitija ,,Zadruga 6" zato što je svojevoljno napustio imanje u Šimanovcima, zbog čega je produkcija odlučila da pokrene momentalnu tužbu u vrednosti od 50.000 evra

Foto: zadruga printscreen

Miki Đuričić Zadruga 6

 

Tokom boravka u rijalitiju, mnogi su prognozirali da se Miki neće izboriti do samog kraja, mada se navodi da je uzeo novac unapred, koji će sada morati da vrati zbog kazne koja mu sleduje. 

Sada se na Instagramu pojavio snimak Mikija u vreloj akciji sa zadrugarkom Jovanom Tomić Matorom. Naime, oni su jedno veče simulirali vrele pokrete pred zadrugarima, potpuno necenzurisano. 

Foto: Instagram.com printscreen

Miki Đuričić pobegao iz Zadruge 6

 

Komentari su se usijali ispod snimka, svi su šokirani da se Miki tako ponašao, budući da nije imao takve ispade. 

Međutim, mnogi su zaboravili da je Miki tokom boravka u rijalitiju imao vrelu akciju sa Suzanom Perović u sobi za rehabilitaciju. Nakon toga Miki je dobio ćerkicu Dunju i potpuno se posvetio porodičnom životu sa suprugom Angelinom. No, izgleda da se i njemu omaklo. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading