ERA OJDANIĆ OTKRIO KOLIKO JE DIVLJA PALČICA IZ ZADRUGE: "Opasnija je od Maje, učio sam je sve"

Autor:

Zadruga

12.01.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić otkrio istinu o odnosu sa Palčicom iz Zadruge.

ERA OJDANIĆ OTKRIO KOLIKO JE DIVLJA PALČICA IZ ZADRUGE: "Opasnija je od Maje, učio sam je sve"

Foto: Kurir tv printscreen

Era Ojdanić

Folker Andrija Ojdanić, poznatiji kao Era nedavno se našao u epicentru skandala zbog navodne afere sa zadrugarkom Anastasijom Stojanović Plačicom. On je u emisiji otkrio istinu o celom haosu koji je izbio u Zadruzi

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Era Ojdanić

 

- Sa tom devojčicom stvarno nikad ništa nisam imao, ali sam je učio kako da se igra. Bili smo zajedno u jednom rijalitiju, ja sam vodio emisiju. U rijalitiju sam je učio, video sam je u Lazarevcu na korzou, ali nisam se ni javio. Ona je super devojka, iz divne porodice, ništa van rijalitija nismo imali - rekao je Era.

Kakva je Palčica na kontrabasu - pitao je Kendi.

Foto: Nikola Mutić

Era Ojdanić slike

 

- Nisam je to učio, već kako da vrti momke oko malog prsta. Ona je bila sa jednim dečkom iz Boždarevca, a sad živi u Kanadi, meni je bilo žao čoveka. Ona u sekundi skoči kao lavica, skoči, izgrebe ga noktima, lije krv, ova mala je opasnija od Maje. Ona je opasna. Bacila je oko na Cara, ali on je propao ako se smuva sa njom. Ova mala ga vreba kao mačka miša. Uskoro će pokazati svoje pravo lice. Zorka svašta zna, ona pamti mnogo, dosta je pevala tamo... Zauzet sam, pet godina sam zaljubljen u jednu ženu. Mala Palčica je zmija, ja je volim i gotivim - naveo je Ojdanić u emisiji Pitam za druga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading