ANĐELA VEĆ PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Ljubavnica iz "Zadruge" napravila Zvezdanu šok ljubomornu scenu, celu noć dramila (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.01.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne vetaju više ruže, kako je nedavno isticala.

ANĐELA VEĆ PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Ljubavnica iz "Zadruge" napravila Zvezdanu šok ljubomornu scenu, celu noć dramila (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić je razgovarala sa Zvezdanom Slavnićem o žurki, na kojoj je primetla da je previše razgovarao sa Aleksandrom Nikolić i Majom Marinković, pa mu je ljubomorisala zbog toga.

Mislim da nije u redu da ti, sada kada imaš devojku, komuniciraš sa Majom i Aleksandrom - rekla je Anđela.

- Pa ja sam se sa njim i ranije družio, što ne bi sada. Prozivao sam je zbog njega (Cara) klasičan Asteriks - rekao je Zvezdan.

Posle ljubomorne scene, legla je kraj Zvezdana i nastavila po starom. Ona je Zvezdanu prebacivala poglede sa Aleks Nikolić, te joj se on u jednom momentu okrenuo i odgovorio na prozivke.

Anđela je nakon toga napustila krevet u kojem spava sa njim, te se osamila na garnituri gde je po svemu sudeći plakala, ali se ubrzo vratila kod Slavnića i tu nastavila da spava.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading