ALEKS IŠLA KOD VRAČARE DOK JE BILA SA DEJANOM! PROROČANSTVO se ostvarilo, Dragojević nije imao pojma šta mu se sprema! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.01.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila je da joj je jedna žena prorekla sudbinu sa Dejanom.

ALEKS IŠLA KOD VRAČARE DOK JE BILA SA DEJANOM! PROROČANSTVO se ostvarilo, Dragojević nije imao pojma šta mu se sprema! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Aleksandra Nikolić sedela je u pušionici gde je pričala sa zadrugarima i tom prilikom otkrila da je išla kod vračare, a ono što joj je rekla razbesneće Dejana Dragojevića.

- Ima ova jedna što mi stalno sve pogađa, rekla mi je da neću biti sa Dejanom. Rekla mi je da ne ulazim, kaže da je u fazonu prelomna. Pričala mi je... Ustvari neću da pričam. A oni znakovi koji mi odgovaju su vazdušni znakovi, volim i škorpije, Device ne mogu da smislim - kazala je Aleksandra.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić o Dejanu i vračari

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

10.01.2023 20:51

Ovakve lažove nikada nisam videla!