PAPRENA TUŽBA ZBOG ZADRUGE: Jelena Ilić ide na sud zbog Miljana Vračevića, supruga rešila da presavije tabak!

Autor:

Zadruga

10.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Miljana Vračević uzvratila je Jeleni Ilić i pripretila tužbom.

PAPRENA TUŽBA ZBOG ZADRUGE: Jelena Ilić ide na sud zbog Miljana Vračevića, supruga rešila da presavije tabak!

Foto: Tv Red/printscreen

Miljan Vračević i Ivan Marinković već dugo ratuju u "Zadruzi", a sada su u žestoki klinč ušle njihove žene, Andrea Varačević i Jelena Ilić.

Naime, Andrea nije želela da ostane imuna na niz ružnih stvari koje je o njenom suprugu iznela Jelena Ilić, Ivanova devojka, te joj je odgovorila u razgovoru za naš portal. Međutim, Jelena se tu nije zaustavila, već je poručila da je Vračevićka "nesrećna domaćica koja nikog ne zanima".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević u svađi sa Ivanom Marinkovićem

 

Andrea nije ostala imuna na ovaj komentar, te je brutalno uzvratila:

- Vidim koliko je ne zanimam kada je morala da mi odgovori! I naravno da neću da se prepucava, jer nema nikakve argumente - poručila je Andrea i dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Zadruga 6

 

- Mene će ona svaki put zanimati kad pomene moju decu ničim izazvana. Ponosna sam na to što sam domaćica i uživam u toj ulozi, jer to ne može biti svaka! Ona i dalje neka nastavi da bude kerovođa, za bolje i nije, očigledno. Isto tako će morati na sudu da dokaže gde je to čula da Miljan prebija lekare na radnom mestu. Ima li veće ironije kada dokazana nasilnica priča o nasilju?! Hvala lepo - besno je poručila Vračevićka, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Veronika Star

10.01.2023 19:00

Bravo Jelena, tako i treba, dosta ovaj laje kao besan pas. Treba mu skresati krilca.

Dingo

13.01.2023 13:46

Ove žene nisu normalne.ova ljubi kuče,a ova bistri politiku rijalitija umesto da čuva decu koju joj je BOG dao.ni miljan ni ivan nisu vertikalni,ali miljan je otišao daleko u vredjanjima drugih.naporan nam je za gledanje a za slušanje NEPODNOSLJIV...MILJAN je ušao sa razlogom da zaradi za lečenje drage osobe i da se opere posto je ranije zaspao u zadruzi a izacice bez dinara kako se ponaša.umesto miljana treba postaviti ivana da zajedno sa sha vodi radio...