KRISTIJAN OPLJAČKAO BAKU PRASETA: Uhvaćen na delu, kamere sve snimile, on se oglasio, pa progovorio o svemu!

Autor:

Zadruga

10.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović uhvaćen kako krade Baku Praseta!

KRISTIJAN OPLJAČKAO BAKU PRASETA: Uhvaćen na delu, kamere sve snimile, on se oglasio, pa progovorio o svemu!

Foto: Republika.rs, Youtube.com printscreen Baka Prase

Na društvenim mrežama poslednjih dana kruži snimak Kristijana Golubovića koji je "ukrao" roštilj iz restorana brze hrane koji je u vlasništvu Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase.

U pomenutom videu, u kome u opisu piše "Kristijan Golubović krade kod Bake", vidi se bivši zadrugar koji drži hranu i flašicu soka i izlazi iz radnje. Po njegovom izrazu lica delovalo je da mu je neprijatno što nije platio, ali je svejedno izašao iz lokala, dok su ga radnici dozivali da se vrati i da izmiri dug.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kristijan Golubović

 

Golubović se oglasio za medije i otkrio o čemu se radi. Naime, Golubović priznaje da je ukrao sendvič od jutjubera, ali tvrdi da se nakon nekoliko sekundi vratio kako bi platio.

Nije tačno da sam ukrao. Bio sam u Bakinom lokalu jer smo igrali izazov na Tik Toku, a potom sam se vratio da platim. Zar vam ja ličim na nekoga ko bi krao roštilj? Imam platu 10.000 evra. I ja imam lokal gde prodajem roštilj i on dnevno zaradi 500 evra - počeo je Kristijan za "Telegraf" i dodao:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6

 

- To je bio prenk. Dogovor je bio da ukrademo cigare s trafike, koje bismo kasnije platili. Žika je to uradio, a pošto ja ne pušim, to svi znaju, nisam mogao da uzmem cigare. Žika je predložio: "Ajde kao kod Bake da ukradeš snedvič ili burek i jogurt". Ja sam ispunio izazov. Otišao sam iza ćoška, ali sam se vratio posle 30 sekundi i to platio. Pa da mi se jede roštilj, jeo bih besplatno u svom lokalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading