45 MINUTA GLEDAM U NJU I PLAČEM! FILIP CAR OGOLIO DUŠU ZORICI MARKOVIĆ: Priznao da Aleksandri TERA INAT! Maja će POLUDETI zbog ovoga

Autor:

Zadruga

08.01.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će Maja reći na ovo?

45 MINUTA GLEDAM U NJU I PLAČEM! FILIP CAR OGOLIO DUŠU ZORICI MARKOVIĆ: Priznao da Aleksandri TERA INAT! Maja će POLUDETI zbog ovoga

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Filip Car je priznao pevačici Zorici Marković da je plakao zbog raskida sa Aleksandrom Nikolić , te otkrio da joj "druženjem" sa starletom Majom Nikolić samo udarao kontru.

Car je Zorici uz cigaru objasnio zašto se naljutio na nju, a tom prilikom su započeli i priču o njegovom raskidu sa Aleks. Filip je tako otkrio da mu je veoma žao što je povredio Nikolićevu, ali je dodao da je i on povređen.

Car je takođe priznao pevačici da mu sinoćni intimni odnos sa Majom ništa ne znači, jer je samo terao inat Aleks zbog koje je plakao kao kiša, što je za njega vrlo neobično, čak i sramota.

- Nikome žalije ne može biti Aleksandre nego meni koji sam je povredio - rekao je Car.

- Ja sam se tebi izvinila, ti si za mene ljudina, ali me zanima samo šta ti je značilo da ćeš me isterati na kapiju? - pitala je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Zorica Marković razgovaraju

 

- Niko se sa mnom ne može nositi, na nosilima bi te iznosili napolje kada bi počeli da se svađamo. Ti koju ja smatram veličinom i majkom me nazivaš gov*etom sa strane... - rekao je Car.

- Rekla sam samo da ste ti i Maja jadni, a ne da si go*no. A ovo večeras mi je izletelo iz milion i jednog razloga. Pričao si mi o emocijama prema Aleks, a onda imaš se*s sa Majom - rekla je Zorica.

- Jadan sam ja, a i one ako su sa mnom u odnosu. Ja i dalje kažem da imam emociju prema Aleks, a prema Maji nemam. A evo štoje Aleksandrina kardinalna greška - juče Ivan priča sve najgore o meni, ona spušta glavu i potvrđuje Ivanovu priču... Ja 45 minuta gledam u nju, plačući izlazim, a to je za mene sramota, i sedim tamo, suza suzu stiže, a ona se za*ebava i grli sa ljudima, nije je pogodilo - rekao je Car.

- Jeste je pogodilo, sve glumi - rekla je Zorica.

- Ma sad će videti kako je kada ja teram inat, ja ku*cem teram inat - rekao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anja

08.01.2023 12:23

Dva najprljavija igrača. Zorica opet liže i negira da je nešto rekla kao što je uradila i u sukobima sa Zvezdanom, Miljanom, Mikicom , Bakšom, Anitom...Kad Zorki neko zapreti ona odmah beži u svoju prljavu igru napada pa pravdanja i negiranja. Car kao i uvek u teorijama psiho trauma i traženja opravdanja za svoje laži, agrecije, prevare i ubeđena sam da on ima neki ogroman poremećaj ličnosti, urođen ili stečen kroz svoj ni malo dobar život. Od velike tuge i pola lavora suza Car će noćas lečiti tugu u seksualnom odnosu sa Majom. Za dan -dva sledi Majino pokazivsnje ljubavi kroz grebanje i šamare, a nakon žutke on će opet u Alexin krevet.