POPRAVI SE PSIHIČKI! Milica Veselinović dobila emotivnu poruku, porodica je MOLI samo jedno: Održi OBEĆANJE!

Autor:

Zadruga

07.01.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović od majke dobila čestitku za Božić.

POPRAVI SE PSIHIČKI! Milica Veselinović dobila emotivnu poruku, porodica je MOLI samo jedno: Održi OBEĆANJE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović

Zadrugari ceo današnji dan uživaju u bogatoj trpezi koju im je pripremio Veliki šef, kao i u poklonima i čestitkama koje su dobili od svojih članova porodice. Milica Veselinović je od svoje porodice dobila emotivne reči.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Milica Veselinović dobila čestitku od porodice

- Slatkišu moj, srećan Božić mila naša, neka ti Hristos naš čuva od bolesti, nesreće i zlih ljudi. Želimo ti zdravlja, sreće i uspeha. Kako si se popravila fizički, tako se malo popravi i psihički. Budi dobra, ne daj na sebe, čuvaj to tvoje dobro srce za ljude koji te stvarno vole. Imaš puno pozdrava, kada bih ti sve pisala, trebala bi sveska, a ne čestitka. Razmišljaj šta kome pričaš, znaš ko su ti najsikreniji prijatelji (pozdravila sam ih za Novu godinu). Glavu gore, kuliraj, igraj se... Smanji malo slatkiše, ljubi te majka, šetaj i kreći se, malo si se ubuckila. Budi ti - ti kakva stvarno jesi. Mi smo hvala Bogu svi dobro, sve je okej. Volimo te, puno, puno, puno. Samo napred i održi obećanje i zbog sebe i zbog nas, koji te neizmerno volimo! Tvoja porodica. PS. Kaži Marku M. da mu je tetka udata u Varbarinu ha ha ha - glasila je čestitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading