TI SI ZELENO ISKOMPLEKSIRANO SMEĆE OD 140 KG! NOVA DRAMA U BELOJ KUĆI, PRŠTE UVREDE: Aleksandra i Ivan branili svoju vezu, Matora optužila NJU

Autor:

Zadruga

07.01.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući drama ne prestaje.

TI SI ZELENO ISKOMPLEKSIRANO SMEĆE OD 140 KG!  NOVA DRAMA U BELOJ KUĆI, PRŠTE UVREDE:  Aleksandra i Ivan branili svoju vezu, Matora optužila NJU

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Ivana Dragića i Aleksandre Momčilović bio je tema u emisiji "Pitanja novinara", razgovor je bio prilično dramatičan.

- Imali smo lep odnos, u poslednjih nekoliko dana imamo svađice. Sada je okej, izgladilo smo odnos, nadamo se da će tako i biti. A svađe su sastavni deo veze - rekao je Ivan.

Aleksandra, zbog čega tvoj dečko smatra da si glupa i nesposobna? - pitala je novinarka.

Ne smatra, ja izmislim neke stvari kad se svađamo - ispričala je Aleksandra.

Pokušava da izazove reakciju, ne bi li se mi posvađali - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

drama u Zadruzi

 

Koristim slabe tačke u svađama, tačno znam šta bi njega iznerviralo. Stvarno me nikada nije ni uvredio - odgovorila je Sana.

- Mogu li ja da kažem, muka mi je od ovih ljudi. Strašno mi je što slušam ovo foliranje. Aleksandra je danas napravila haos u sobi, bilo je strašno. Prebacivala mu je druženje sa Kerićem, Tamaris, Sauerom... On joj je prebacivao što je Palčica i ja savetujemo. Ovo što je rekla da izmišlja, to je jadno i bedno. Kad je ona za Novu godinu bila u rastrojstvu, on se družio sa Kerićem, gledao njegove poklone. Tako da ne verujem da je izmišljalal stvari, nego da se plaši. Kao da je on ucenjuje. Muka mi je od ovih foliranata. Glume da je idealno, a u krevetu se makljaju, ona ga šutira. Mračni ste, najodvratniji, energetski vampiri kao Tamaris i Adam. Pre neki dan je vikala da je on maltretira, može da potvrdi i Matora - skočio je Nenad Lazić Neca.

- Neca se meša u veze, takav je kakav je. Ti si zeleno iskompleksirano smeće od 140 kila, koje neće imati ni devojku, ni momka! Nek Aleksandra kaže da li je maltretiram - dodao je Dragić.

- Držao si je za ruke, ona je plakala - rekla je Matora.

- Ti jedva čekaš da nešto kažeš jer si zaljubljena u nju - odgovorio je Ivan.

- Slušaj, pun mi te je k*rac. Neca me je pitao. Šta ste se istripovali, ne sme niko ništa da kaže. Ovako si je držao za ruke, ružno je izgledalo - pobesnela je Matora.

- Kako može da ti bude pun k*rac, kad ti stalno komentarišeš, ne on? - odbrusila je Aleksandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

drama u Zadruzi

 

- Jeste ružno izgledalo, ali ne znaš kako je krenulo. Ja bih voleo da mi imamo normalnu vezu, a Aleksandra neka kaže kako je bilo - dodao je Dragić.

- Ne mislim da me maltretira, niti je nasilnik. Mene niko ne drži vezanu za njega, da ja ne mogu da odem od njega ili raskinem sa njim. Da mi nije lepo sa njim, ne bih sa njim bila - istakla je Momčilovićeva.

Matora je nastavila da peni i optužila Sanu da je glumila lažnu lezbijku.

 

Slušaj, pun mi te je k*rac. Neca me je pitao. Šta ste se istripovali, ne sme niko ništa da kaže. Ovako si je držao za ruke, ružno je izgledalo - pobesnela je Matora. Kako može da ti bude pun k*rac, kad ti stalno komentarišeš, ne on? - odbrusila je Aleksandra. Jeste ružno izgledalo, ali ne znaš kako je krenulo. Ja bih voleo da mi imamo normalnu vezu, a Aleksandra neka kaže kako je bilo - dodao je Dragić. Ne mislim da me maltretira, niti je nasilnik. Mene niko ne drži vezanu za njega, da ja ne mogu da odem od njega ili raskinem sa njim. Da mi nije lepo sa njim, ne bih sa njim bila - istakla je Momčilovićeva. Matora je nastavila da peni i optužila Sanu da je glumila lažnu lezbijku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading