JOVANA ZAKLJUČANA U KOLIMA, A U NJENU PORODICU JE UŠAO ON! Mama progovorila o rijalitiju, a baka Ljubica je pobedila! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

06.01.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Jovana sa porodicama zadrugara je na našem jujtjub kanalu Republika TV!

JOVANA ZAKLJUČANA U KOLIMA, A U NJENU PORODICU JE UŠAO ON! Mama progovorila o rijalitiju, a baka Ljubica je pobedila! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Dragi naši, srećno vam Badnje veče, želi vam ekipa emisije "Jovana sa porodicama zadrugara"! 

Ova emisija je malo drugačija od ostalih jer je naš voditelj Marko Pantić koleginicu Jovanu Ljubisavljević zaključao u automobil kako bi sa njenim članovima porodice uradio intervju. 

Ugostile su nas Jovanina mama Aleksandra i baka Ljubica. 

Novu epizodu "Jovana sa porodicom zadrugara" možete pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Anja

06.01.2023 22:08

Bravo za Marka. Sad smo videli i deo Jovanine porodice.. Baka Ljubica je prava baka i sa ponosom priča o unuci.. Eto, i ketering klan na čelu sa Erminom je mogao videti kako izgleda indeks i da li je Jovana završila fakultet.

Sava

07.01.2023 18:22

Mama je mama ali baka Ljubica je prava ponosna baka ( ima na šta i biti, unuku joj mnogi nazivaju dijamantom koji se u Zadruzi pojavio u ovih šest sezona ), baka Ljubica je žena iz naroda, iskrena, topla, obična i bez uvijanja i kinđurenja. Takva je bila i moja baka, žena sa stavom i toplom dušom. Mami Aleksandri odajem poštovanje i divim joj se kako je odgojila Jovanu. Marko, pn pogodak sa emisijom, svaka čast. Meni su dosadili više gledati nacifrani stolovi sa dekoracijom za slikanje , čaše za šampsnjac, negde na stolu pečeni prasići a negde pečeni fazani, sarma je negde skrivena na šporetu i čeka red, dame sa umecima kose do pola leđa i uočljivim dekolteom..., svake godine isto. Zato, još jednom, bravo Marko, mama i bako !

Milica

08.01.2023 21:41

Svaka cast za baka Ljubicu. Mama je valjda imala tremu…