"MOJA ĆERKA JE LUDA, SMETA MI TO" Slovenka očajna zbog odnosa Aleks i Cara, želi da ih rastavi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.01.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka se oglasila za medije povodom veze ćerke Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

"MOJA ĆERKA JE LUDA, SMETA MI TO" Slovenka očajna zbog odnosa Aleks i Cara, želi da ih rastavi! (FOTO)

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock

Aleksandra Nikolić i Filip Car, nakon svih nesuglasica i trzavica, čini se da su upali u mirnu luku, te su konačno jkedno drugom iskreno počeli da pokazuju emocije.

Čestitke i video klip Careve podrške za vreme novogodišnjih praznika, mnogo je toga promenio, bar kada su njegove emocije i ponašanje u pitanju, a od tada je dosta smireniji i sigurniji u odnos sa Nikolićevom. U više navrata je priznao da je ona jedina devojka koju bi rado doveo u porodični dom u Crikvenici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Iako često sumnja u njegovu ljubav i vernost, Aleks neretko ističe da je nikad zaljubljenija i da joj je mnogo lepo pored Filipa, a da je jedino što je brine mišljenje njene majke, za koju je sestra Jelena rekla da nije dobro ni psihički ni fizički.

Tim povodom se oglasila Aleksandrina majka, koja je prokomentarisala podršku njegovih roditelja, njihov odnos, ali i sve lepe reči koje je uputio njenoj ćerki.

Foto: YouTube/Printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car Zadruga 6

 

- Ne mogu da verujem sebi a ne nekom drugom. Hvala njegovim roditeljima na lepim rečima i lepom mišljenju o mom detetu, zaista hvala od srca... Ali meni kako je, moja duša zna. Dela govore sve, vreme će najbolje pokazati. Krivo mi je što joj ne dozvoljava da komentariše, jer je ona dobar komentator. To je nešto što mi smeta, on je zaustavi u priči, a ona kao luda sedne i ostane na tome. Vidim i jasno mi je da se zaljubila, ali koliko će on to ceniti, to je do njega... - govorila je Slovenka za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

06.01.2023 06:22

Nije dobro vaspitala cerku. Rano je pocela da zaradjuje po Evropi.

jasna

06.01.2023 12:58

gospodjo sve ste u pravu verovala sam da ce ici sa carem ali on se ne menja