VRELOM KAFOM JOJ SPRŽIO LICE, PA JE GURNUO DA UDARI KIČMU: Jelena Golubović proživela batine u Zadruzi 6, sledi diskvalifikacija? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Vračević napravio je haos Jeleni Golubović.

VRELOM KAFOM JOJ SPRŽIO LICE, PA JE GURNUO DA UDARI KIČMU: Jelena Golubović proživela batine u Zadruzi 6, sledi diskvalifikacija? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović i Miljan Vračevič ušli su u žestok okršaj, prilikom čega je došlo do polivanja. On je nju polio vrelom kafom, a potom je ona krenula na njega. 

Okrušaju je prethodila svađa, prilikom čega je Jelena zamerila Miljanu to što ističe sebe u prvi plan i ne dopušta drugima do dođu do izdražaja.

 

Miljan je nasrnuo na Jelenu, a tom prilikom ju je jako odgurnuo, da je ona pala na krevet u Beloj kući. Potom je ona dohvatila flašu i krenula da ga gađa, ali joj je verovatno honorar bio draži od svog besa. 

Zadrugari su potom poskakali na noge, kako bi smirili situaciju, koja je eskalirala između Miljana i Jelene. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Caca

04.01.2023 00:45

MUŠKA PSIHOPATA!

Ika

06.01.2023 09:16

@Caca - On je primer nasilnika,ocaj od coveka pod hitno napolje iz kuce,a i napolju trebaju institucije da rade svoj posao

Razum

04.01.2023 07:01

Teska muska p....miljan.stalno podjebava druge narocito zene a na muskarce krene tipa " obezbedjenje drzite me"..olos

Danica

04.01.2023 07:20

Vala ovu krmacu golubovicku bi trebalo tući tri puta dnevno! Kako može da se rodi takav skot,em odvratna nakaza,em odvratan glas,iritantna,vredja svima decu,majke...a sama ima odvratnu majku,baba joj bila najveća kurva u karadjordjevoj 69, svi koji živimo tamo znamo,neostvarena kobiletina. Samo pustite da je makljaju ,to je zlo neopevano!!!! A miljan je BUDALETINA skoro prema svima, ništa novo,sta su ga pa uvodili !?