ŽENA TI I DALJE OTPLAĆUJE KREDIT: Otkriveni šok detalji razvoda Ivana Marinkovića i Goce Tržan, drma se Zadruga! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Vračević i Ivan Marinković posvađali su tokom porodičnog sastanka.

ŽENA TI I DALJE OTPLAĆUJE KREDIT: Otkriveni šok detalji razvoda Ivana Marinkovića i Goce Tržan, drma se Zadruga! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Nakon Miljana Vračevića, tri najnezahvalnija zadrugara birao je Nenad Aleksić Ša, a potom i Ivan Marinković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević

 

- Pa, ovako, ja ću navesti Valentinu. Prema meni jeste nezahvalna. Prvo kako mi se obraća, a i Zvezdanu. Svih ovih meseci činimo svašta za nju, u više navrata je ispala nezahvalna i bezobrazna. Ali uvek joj oprostimo nekako. Na drugom mestu Neca, i tokom sezone 4 i tokom sezone 6, ali opet nađem opravdanje na njega. Njegovi roditelji su baš fini ljudi, a on je takav kakav jeste, kako mu dune. Mogu da navedem i svog drugara Marka u odnosu sa Anitom. Devojka mu je maksimalno posvećena, prema njemu je super, samo malo više zahvalnosti da ima prema njoj - rekao je reper.

- Ja ću da iskoristim priliku, da se zahvalim i čestitam svim svojim "Šmekerima" Novu godinu. Jeleni se zahvaljujem svakog dana. I naravno sestri. Vodiću se stvarima u rijalitiju. Zvezdan je uradio nešto, ne vidim nezahvalnost prema osobama ovde. Prva osoba koju ću da navedem je Valentina. Ona i mala Milica su godina moje ćerke, zahvalan sam bivšoj ženi što je provela vremena sa njom, što ju je izvela na pravi put, za razliku od Valentine, koja to nije - rekao je Ivan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Ti nisi doktor rijalitija, ti si sprdnja. Ja sam doktor života. Žena ti još uvek plaća kredit, upropastio si karijeru onakvoj ženi. Kad su videli sa kim je bila, propala joj je karijera. Bila je najperspektivnija. Onda ti je malo bilo to. Šta tebi smeta što sam ja ustao Moki? U 50 godina si počeo da se zaljubljuje kao. Ovde si kao ne znam, kao Jeleni j*beš mater. J*bi meni mater. Dečko, sitan si i nebitan, jako si malo, šetaj paščad, zaboravi šta si rodio - skočio je Miljan.

- Zavšriću sa Valentinom. Ima momente kad je simpatična, gledam je kao dete, verujem da joj je zanimljivo ovde i lepo. Ali opšte moje viđenje je da si nezahvalna, poslednje u nizu ovo što si uradila Zorici. Ima tu još pet osoba, ali pošto moram tri, to ću da klasifikujem ovako. Druga osoba je naravno Miljana Kulić. Ne uzimam šta ja lično imam sa njom. Ne mogu a da ne vidim da je Nenad Macanović radio sve za nju, apsolutna nezahvalnost. Mogu da pomenem i nezahvalnost prema Mariji ovde u kući - nastavio je Marinković.

- Ti si nezahvalan i prema Goci i prema meni, pominjao si gde si je j*bao - ubacila se Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

 

- Ona nije učesnik rijalitija. Lične frustracije mogu da prihvatim. Treća osoba je ova koja ne zna gde je pošla i gde je došla. Miljan Vračević. Apsolutno je nezahvalno njegovo ponašanje prema ovoj kući od samog starta - govorio je Ivan.

- Prijavljuješ za kaznu? Koliko budem imao kazni, toliko mi dođeš - rekao je Miljan.

- Nisi poštovao emisije. Jednog dana kad te se budem setio kao rijaliti učesnika, mogu da te se setim kao najsujetniju osobu koju sam upoznao. Mogu li da završim? - dodao je Ivan.

- Ti si davno završio, samo ti niko nije rekao - odbrusio je Vračević.

- Ne postoji osoba kojoj nisi pretio, tvoju reč više niko ne shvata ozbiljno, niko nje želi da ulazi u problem sa tobom jer si ti agresivan čovek. Toga sam se uvek plašio u rijalitiju, ne želim da neko bude diskvalifikovan, zato izbegavam sukob sa tobom, a mogu verbalno sa tobom. Plašiš se verbalnog duela, ti si egocentrik. Mićo, slušaj ovo, jutros pijemo kafu, sedne, ja izlazim iz paba, ničim izazvan kaže: "Evo ovi od 50 godina klinci idu kod mentora". Danas Slađi zamerio što se druži sa Ivanom mentorom i Mićom štakorom. Ne razumem toliki animozitet prema nama. Sa planine si sišao, ne možeš da podneseš verbalno jače igrače - pričao je Marinković.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baxter

04.01.2023 07:51

Ovaj Vracevic je ubedljivo najodvratniji, najnaporniji, najpodmukliji, najpokvareniji stvor koji ne zatvara usta. Ko sa odronom zivi treba mu dati medalju.