ERA IMAO AFERU SA PALČICOM!? Pevač priznao da li je bio intiman sa POLA VEKA mlađom zadrugarkom: Matora sve zna!

Autor:

Zadruga

03.01.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Era Ojdaić otkrio da li je imao intimne odnose sa Palčicom.

ERA IMAO AFERU SA PALČICOM!? Pevač priznao da li je bio intiman sa POLA VEKA mlađom zadrugarkom: Matora sve zna!

Foto: Kurir tv printscreen

Era Ojdanić

Zadrugari u Beloj kući danima pričaju o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim pevačem narodne muzike Erom Ojdanićem o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora, a sada se oglasio pevač.

Matora je, naime, u jednoj od svađa sa Palčicom otkrila da je ona spavala sa Ojdanićem, što je Palčica oštro demantovala i poručila da je glasine ne interesuju, već dokazi "crno na belo". 

- Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. Ljubili smo se, kada su žurke grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa - rekao je Era za Pink.rs, pa priznao da je hteo da pomogne Palčici.

Foto: Nikola Mutić

Era Ojdanić

- Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže:"Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lepa, seksepilna, zgodna, moram to nekako da unovčim - rekao je i dodao: 

- Naravno da sam joj pomogao. Forsirao sam je da igra i peva, savetovao kako treba da vrti muškarce oko malog prsta. Bila mi je odličan učenik.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anastasija Stanojević Palčica

Na pitanje da li je sa Palčicom imao seks, budući da je to u "Zadruzi" ispričala Matora, Era kaže: 

- Čekajte da se setim, leb ti j*bem... Matora to sve beleži, ona zna sva događanja iz mog seksualnog života. Matoru mnogo volim, njoj sam se mnogo puta poverio za neke stvari, ona to zna... Matora sve zna o meni, da znate. Ne mogu da se setim da li sam imao seks sa Palčicom, ali Matora ako zna, neka ispriča situaciju - poručio je Ojdanić. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading