MILJANA KULIĆ PREVARILA ZOLU: Žvalavila se sa Stanijinim bivšim dečkom, jezik mu zabila u usta! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.01.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom žurke koja je organizovana povodom repize Nove godine na velelepnom imanju Zadruge došlo je do neočekivanog poljupca između Miljane Kulić i Marka Markovića.

MILJANA KULIĆ PREVARILA ZOLU: Žvalavila se sa Stanijinim bivšim dečkom, jezik mu zabila u usta! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, nakon svađe sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, učesnica Zadruge Miljana Kulić je utrčala u zagrljaj Marka Markovića

Miljana i Marko su deo večeri proveli zajedno, a pored zagrljaja, rijaliti učesnica je odlučila da nabije rogove Zoli, pa je utehu našla u Marku kojeg je poljubila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić se ljubi sa Markom Markovićem

 

Oni su se osamili u jednom delu dvorišta, a onda je usledio sočan poljubac. Nakon toga, sedeli su pod tremom, i kometarisali Zolu koji je razgovarao sa Anitom Stanojlović.

Miljana je namerno još jednom poljubila Marka dok su ih Zola i Anita gledali. Ubrzo nakon toga su Miljana i Zola razgovarali, pa je usledilo pomirenje, a zatim i vrela akcija u ranim jutarnjim satima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading