BEBICA PROLIO GORKE SUZE ŽIVOTA: Više nije mogao da izdrži, pao je na dno, o glavu mu se obilo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.01.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica prolio gorke suze.

BEBICA PROLIO GORKE SUZE ŽIVOTA: Više nije mogao da izdrži, pao je na dno, o glavu mu se obilo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Adam Labunski latio se mikforona, te je tom prilikom zapevao numeru koju je prepevao pokojni Toše Proeski.

Tom prilikom, Nenad Macanović Bebica pažljivo ga je slušao, pevao sa njim, ali se, takođe i u gušio u suzama tokom ove izvedbe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica plače u Zadruzi 6

 

Podsetimo, Bebica je juče dobio zvanično saopštenje porodice za Novu godinu, u kom su mu poručili da ih je totalno razočarao:

Nenade, počeli bismo čestitku sa dragi, ali nisi zaslužio. Ne radujemo se gde si tamo, jer nisi najbolje ovih dana. Nadamo se da te je stanje nateralo na razmišljanje o odlukama. Mi ti opraštamo, uvek možeš da se vratiš odavde odakle potičeš. Ako se pitaš, mi smo dobro, ali nas poštedi pominjanja imena. Niko te se nije odrekao, svi se brinemo za tebe, čak i šira porodica. Seti se mame i šta ti je rekla pre ulaska. Ne treba ti (M.K.) na kvadrat. Ne pričaj tuđe doživljaje, budi svoj. Mi smo svi dobro. Za devojke nemoj da brineš, čuvamo ih. Nadamo se da ti se upalila lampica, nisi tikva bez korena. Nadamo se da ćeš imati pametnije planove i da ćemo mi biti deo tih. Ne zameri tati što ne prati trendove, ali znaj da te voli najviše. Seti se ko si i šta si bio. Možeš da odeš na hiljadu mesta, ali samo na jedno da se vratiš. Volimo te.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jasna

03.01.2023 10:06

bebica je meni gotivan lik poydrav ya njega i sve najbolje