SUPER CVETA PRVI PUT NAKON ZADRUGE: Otvorila dušu o novom dečku i praznicima: "Najviše se radujem pečenju i poklonima" (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.01.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Super Cveta nakon izlaska iz Zadruge, prvi intervju dala je za portal Republika, tom prilikom prisetila se detinjstva, o kom do sada nije pričala.

SUPER CVETA PRVI PUT NAKON ZADRUGE: Otvorila dušu o novom dečku i praznicima: "Najviše se radujem pečenju i poklonima" (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Prvi intervju nakon medijske ilegale, Super Cveta dala je za portal Republika. Naime, Cveta je samo za naš portal otvorila dušu o njenom detinjstvu, Novoj godini, ali i Božiću. Tom prilikom ispričala nam je sve o novoj pesmi koju je pre samo nekoliko dana objavila, ali i da ima novog dečka, sa kojim uživa, a koji joj je ove 2023. godine bio Deda Mraz

Kakva je za tebe bila 2022. godina?

- Burna, puna novih stvari, novih iskustava, celokupno veliko iskustvo. Nova lekacija, naučila sam da ne treba baš uvek da slušam svoje ideje i da nekada treba da sednem i da porazmislim o svemu što bi htela da uradim, da li je to dobra ideja.

Foto: ST/N. Mutić

Super Cveta Nova godina

 

Nedavno si objavila pesmu, kakve su reakcije?

- Izbacila sam pesmu, na kataločki božić, to je kao jedno iznenađenje za ljude da đuskaju i da se zezaju, a ima i ona stara ,,Ako nisi izbacio pesmu posle Zadruge, kao da nisi ni bio". Ako bude kul, što da ne, nisam isključiva, kao i za Zadrugu ili emisiju.

Kakvo si detinjstvo imala kada su u pitanju praznici?

- Mislim da sam se najviše radovala poklonima i pečenju, nisam neki fan kolača, ali pečenje kao mala sam jela kilo sama, nadam se da će i ove godine biti mnogo pečenja.

Da li imaš sada dečka?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skinny Legend (@supercveta)

 

- Zaljubljujem se ispočetka, u novu osobu.

Koje su tvoje želje za ovu, 2023. godinu?

- Obično želim ljudima da budu nasmejani i da budu okruženi ljudima koje vole. A sebi želim mir, samo želim mir. Ja nikada nisam mirna, volela bih da usporim jako, sve je ko na traci i nikad mi nije ništa zanimljivo i volela bih da naučim da budem strpljiva.

Šta je ono što bi ostavila iza sebe?

- Zadrugu! To sam svakako ostavila. Ostavila bih nažalost, planirala sam da ostavim 30 kila, ali su odlučili da se prebace sa mnom u 2023. Nama debelima nije hladno zimi, šalu na stranu. Volim sebe, zauvek ću voleti sebe i to je to. Sa ili bez 30 kila, to je prolazno.

Foto: ST/N. Mutić

Super Cveta Nova godina

 

Poklon kog se sećaš iz detinjstva?

- Dobila sam električnu gitaru, htela sam da budem kao roker devojka, nisam naučila da sviram, pa je samo bila konfiskovana od moje familije.

Da li si verovala ili veruješ u Deda Mraza? I ko je ove godine tvoj izabrani Deda Mraz?

- VIše u Božić Batu, više smo dobijali hrpu magičnih poklona za Božić. Ovde godine mi je Muhamed Deda Mraz, šalim se, zove se Ahmed. Šalim se, kao i svaka godine, imam divne prijatelje koji se svake godine sete mene, ja njih, kao i porodica. A ove godine je imam snažniju polovinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading