MALI ŽELJKO POČEO IVANA DA ZOVE "TATA": Marinković ogolio dušu o odnosu sa sinom, priznao da je PONOSAN na svog naslednika!

Autor:

Zadruga

30.12.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JAKO SAM PONOSAN NA TO! Ivan Marinković progovorio o sinu: Otkrio kako se osećao kad ga je mali Željko Kulić nazvao "TATA"!

MALI ŽELJKO POČEO IVANA DA ZOVE "TATA": Marinković ogolio dušu o odnosu sa sinom, priznao da je PONOSAN na svog naslednika!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković je otkrio kako se oseća nakon što je njegov sin, Željko Kulić, shvatio da mu je on otac. Zadrugar nije krio sreću, pa je lepe vesti podelio sa zadrugarima, a Nenad Macanović Bebica ga je upitao za detalje.

- Ja ću da pitam Ivana, kakav ti je osećaj bio kada ti je Željko rekao "tata" i kada ti je doneo pivo? - upitao je Bebica.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Ivan Marinković Zadruga 6

- Ne znam kako da objasnim kakav mi je osećaj bio, ali ovo je samo još jedan stepenik u nizu od mnogih koje moramo da prođemo da bi to bilo kako treba. On je pametan i drago mi je što se to desilo, ikao znam da mu je Perica to objasnio. Ovo sve zavisi od svega, ima dosta vremena pred nama da se to podigne na viši nivo, tačnije da to bude kako mora. Nadam se da se ništa neće menjati napolju. Dala mi je Marija danas svesku, i iskreno video sam mnogo, bilo mi je čudno jer ja imam ćerku, lepo je što sam video da je sjajan u vrtiću i jako sam ponosan na to - rekao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading