MILJAN VRAČEVIĆ DEBELO KAŽNJEN: Zadrugar udaren po džepu zbog NASRTAJA na Lepog Miću, pašče vam vilice kada budete videli koliko NOVCA je izgubio!

Autor:

Zadruga

30.12.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Vračević je ponovo kažnjen zbog agresivnog ponašanja u "Zadruzi".

MILJAN VRAČEVIĆ DEBELO KAŽNJEN: Zadrugar udaren po džepu zbog NASRTAJA na Lepog Miću, pašče vam vilice kada budete videli koliko NOVCA je izgubio!

Foto: ST/D. Kadić

Miljan Vračević

Lepi Mića i Miljan Vračević tokom radio emisije u "Zadruzi" ušli su u nezapamćeni sukob, kada je pevač prebacio zadrugaru da je maltretirao svoju ženu.

Miljan je tim povodom besno pokušao da nasrne na pevača, te se zaleteo preko celog imanja na njega, ali je obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom i sprečilo makljažu.

Kako je ovo kršenje jedna od glavnih pravila u "Zadruzi", Veliki šef doneo je hitnu odluku i kaznio Vračevića tromosečnim honorarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kole

04.01.2023 07:28

A ja bih mu još platio da svaki dan maklja tog krezavog odvratnog miču koji svakoga najstrašnije vredja, a i ovu debilku golubovicku , odvratnu ,kljakavu ,rahiticnu dromfulju , koja smrdi na tri km od nehigijene,aljkavosti , ološ !