Bivši robijaš pokazao pravo lice, pa zarežao na Anđelu: Bićeš moja ili božja, drugi te neće taći

Autor:

Zadruga

30.12.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su uplovili u ljubavnu romansu Zvezdan Slavnić pokazao zube Anđeli Đuričić i stavio joj do znanja kako može s njim.

Bivši robijaš pokazao pravo lice, pa zarežao na Anđelu: Bićeš moja ili božja, drugi te neće taći

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić sami na Rajskom ostrvu uživali u harmoniji, razmenjujući najlepše emocije, reklo bi se da su dani sreće prošli jer, čim su se vratili u Belu kuću, dočekala ih je realnost, u kojoj su počele svađe, osude i pale teške reči, što je, očito, bivšeg robijaša navelo da pokaže pravo lice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Naime, sve vreme tokom emisije Anđela i Zvezdan su dobijali pitanja na konto njihove veze, razlike u godinama, a Slavnića je najviše pogodilo kada se spomenuo Anđelin bivši Mateja Matijević, koji je u prošloj sezoni rijalitija izjavio da Crnogorka ne ume da se ljubi, nakon čega je pobesneo.


- Ne bih komentarisao, možda on ne ume da se ljubi. Rekli su da ne ume ni da pleše, pa je pokaza da zna. Kakva je takva je, moja je ili božja, neće je više niko taći pored mene - rekao je Slavnić, pa odvukao Anđelu u stranu i počeo da joj drži lekciju:


- To ti se desilo sad i nikad više. Da prođe toliko vremena, a da me i ne pogledaš. Ne dozvoljavam to niti da mi postavljaju pitanja za neke muškarce. Nema ih, ne postoje, sa mnom si i to ti je kraj!
Nakon što joj je očitao bukvicu Slavnić je nastavio strasno da ljubi Đuričićku, kao da sutra ne postoji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Kako su se mnogi zadrugari okrenuli protiv njih, često su u kontekst s njima dovodili Zvezdanovu partnerku napolju, koju je on javno ostavio, ali je tokom odgovaranja na pitanja i potpitanja nastojao da je uvek hvali, na šta je Anđela menjala boje. Međutim, kao iskusnija u rijalitiju, Crnogorka je pokušala Zvezdana da posavetuje da bi trebalo još više da priča u superlativu o bivšoj.


- Najbolje je da je nahvališ što više. Ljudi počnu da pričaju neke stvari, to je vaša privatnost. Samo je nahvališ, ništa drugo. Znaš, potencira se na tome - uporna je bila Đuričićka, ali Slavnić je još jednom pokazao čija je zadnja:


- To ne bih uradio ni da umirem... Pa da budem bednik, nema šanse!


Kasnije se na Anđelu požalio Jovani Tomić Matoroj, pa istakao da će morati da ćuti i sluša ga.
- Rekao sam joj: "Nema rasprava za crnim stolom, ja ću mangupski to da rešavam, ti ćutiš i ne progovaraš" - zaključio je Slavnić.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading